"SønderjyskE vandt testkampen mod gæsterne Herning Blue Fox med - TopicsExpress

"SønderjyskE vandt testkampen mod gæsterne Herning Blue Fox med sikre 6-2. Seks forskellige målscorere kom på tavlen foran 1017 tilskuere. SønderjyskE kom hurtigt foran 2-0, og begge mål faldt efter flotte styringer foran mål. Først styrede Anders Førster i powerplay smart Mads Lunds høje skud i mål uden chance for keeper Lubos Pisar. Og kort efter var det Jason Walters tur til at rette pucken af med staven, og Pisar måtte denne gang se pucken passere mellem benene. Efter en Herning-reducering sørgede Søren Dau for, at SønderjyskE igen kom foran med to mål. Den unge forward slap fri og fik sneget pucken ind bag Pisar til 3-1. Der manglede da blot 32 sekunder af første periode, men alligevel fik Herning reduceret inden periodens slutning. Alt for let fik Hernings Branislav Rehus lov til at sende pucken ind bag Alfie Michaud. I anden periode trak SønderjyskE fra med et par mål. Gæsterne måtte samtidig se profilen Lasse Lassen udgå med en mindre skade, der kostede en tur på skadestuen i Aabenraa. En anden periode, der også bød på en pludselig overgang fra étdommer-system til to hoveddommere. Således fik Søren Reis efter første pause selskab af den lokale linjedommer, Patrick Zielinski, og sønderjyden slap fint fra den ilddåb. Plusser til Dau Søren Dau havde flere gode momenter i dagens kamp, og han fremtvang udvisningen, som førte til 4-2-målet. Få sekunder havde SønderjyskE blot været i overtal, da Kim Lykkeskov klappede pucken i mål via venstre stolpe. Og hvis Pisar ikke havde susen for ørerne, så fik han det sent i anden periode, hvor Tyler Gotto fik målnettet til at blafre. Dau arbejdede godt bag Herning-målet, og pucken havnede hos Cory Quirk, der serverede den sorte skive på et sølvfad til Tyler Gotto, som resolut hamrede pucken i kassen til 5-2. To af dagens målscorere i midten - Jason Walters (t.v.) og Kim Lykkeskov Foto: Annemette Stollig Tredje periode faldt intensiteten en anelse, og de små bataljer spillerne imellem ophørte også lidt. Walters måtte nøjes med scoringen i første periode. Canadieren havde i anden periode et stolpeskud, og midtvejs i tredje periode blev han spillet helt fri af Steffen Frank, men Pisar greb flot Walters ud. I stedet slog Steffen Frank sejren fast, da han fra en spids vinkel fik lirket en retur-puck i powerplay i mål til 6-2. Steffen Frank spillede i dagens kamp sammen med Cory Quirk og Brent Walton. Thomas Spelling er draget på et træningsophold i USA hos NHL-klubben New York Rangers, og Spellings plads i kæden med Kim Lykkeskov og Jason Walters tilfaldt Anders Førster. Lillie holdt buret rent Midtvejs i kampen kom Thomas Lillie i øvrigt på mål, og den kun 17-årige keeper holdt dermed buret rent. Han havde flere gode aktioner - især i tredje periode. Tættest på at score i anden periode bag Lillie var faktisk holdkammeraten Mads Lund med en farlig tilbagelægning tæt under mål. Mads Lund lavede i øvrigt to assister ligesom Michael Eskesen. I fjerdekæden markerede Casper Stockfisch sig fint. Det var rart at se, at de unge spillere også kunne rydde op foran målmanden. SønderjyskE spiller den sidste testkamp tirsdag den 10. september kl. 19.00 i Esbjerg. Efterfølgende går det endelig løs med pokal- og turneringskampe. Den 13. september kl. 21.00 gælder det pokalkampen hjemme mod enten Rungsted eller Gentofte. Ugen efter starter ligaen op med en udekamp i Frederikshavn." (SønderjyskE Homepage)
Posted on: Wed, 04 Sep 2013 08:39:22 +0000