B.Frem kom på tavlen i sæson præmieren på Ingesauto Park. Frem - TopicsExpress

B.Frem kom på tavlen i sæson præmieren på Ingesauto Park. Frem tog i præmieren imod nedrykkerne fra Otterup og spillede 1-1 ( 0-1) Frem startede lidt nervøst men kom mere og mere ind i kampen, som halvlegen skred frem. Bla ved 2 frispark lige uden for feltet , som dog ikke gav scoring. Efter 29 minutter kommer Frem så bagud 0-1 på et indlæg fra højre side , Frem´s forsvar står passivt , og så kan en Otterup spiller let heade bolden i mål. Efter en halv times spil spilles Strømberg fri , men målmanden redder flot . Benjamin Rasmussen misser så riposten , da han fejlbedommer bolden og skyder langt over mål. I det 38 min tror alle at Rene H Petersen får udlignet til 1-1 , men hans skud sniger sig lige forbi stolpen. Halvleg 0-1. Frem starter 2 halvleg flot , med et pænt overtag . De kommer dog ikke frem til de helt store chancer , selvom de er meget i boldbesiddelse. 15. min før tid bliver Henrik Strømberg kantet groft i feltet , og dommeren fløjtet resolut for straffe til Frem. Dennis Olsen scorede sikkert til 1-1, og alle ventede nu et stormløb på gæsternes mål. Men Frem trak sig lidt tilbage på banen , og dette kunne let havde kostet det ene point. Kampen endte dog 1-1 , og må vel siges at være okay. Dog havde Frem fortjent sejren , hvis man ser bort fra det sidste kvarter hvor holdet trak sig lidt underligt tilbage på banen. Vi er på tavlen fra start , og alle ved hvor vigtigt det er .Man of the match blev Dennis Olsen tæt forfulgt af Henrik Petersen. Næste kamp er på næste lørdag d. 17-8 kl 13.00 i Greve. LFS har sidste træningskamp mandag kl 19.00 hjemme mod Horbelev , inden sæsonpræmieren mod Listrup hjemme på Ingesauto Park fredag d. 16-8 kl 18:45.
Posted on: Sat, 10 Aug 2013 20:25:50 +0000