Bk. Viktoria 3-3 Valby Bk. Dagens udebane kamp blev desværre en - TopicsExpress

Bk. Viktoria 3-3 Valby Bk. Dagens udebane kamp blev desværre en skuffelse for vores side. Dagens modstander vidste vi var et godt hold i forhold til de resultater de havde fået, så på forhånd regnede vi med en svær kamp. 1. Halvleg var præget af et hav af pasningsfejl fra begge hold og i forhold til at vi er et meget teknisk hold, så er det skidt vi ik kunne få spillet til at køre på en kunststofbane.. Men alligevel har vi forholdsvis styr på halvlegen, vi skaber nogle gode chancer og den ene score vi også på, efter et godt opspil i højre side, hvor Abra ligger den perfekt fladt indover til Nick som score.. Viktoria kunne ik andet end at slå lange bolde og det gav os en del problemer og de har også to på overliggeren og vi troede vi kunne holde nullet til pausen, men dommeren syntes der skulle være 2 min. overtid og der scorede de selvfølgelig på det sidste hjørnespark, som vi havde mange problemer med, fordi de havde nogle kæmpe spillere i deres bagkæde.. 2. Halvleg kommer vi skidt fra start og efter noget tid for de et korrekt straffespark, hvor vi burde have fået rødt, men vi var heldige at dommeren havde glemt det var sidste mand.. Men de score lidt heldigt på straffet som Kåre ellers har fat i og det bliver lidt op af bakke for os. Da der mangler 20 min. Score vi igen hvor Nick kommer fri i venstre og for afsluttet halv skidt men løber ind på stregen og nærmest for tacklet den i mål.. 2-2 og vi er ovenpå og har nogenlunde styr på spillet og de er stadig kun farlige på lange bolde og dødbolde, der får vi scoret til 3-2 med en perfekt aflevering fra Serdar til en helt fri Kawa der sparker den sikkert ind.. 90 min. Sker det der ik må ske de får er frispark på egen halvdel og slår en lang bold ind i feltet, som bliver clearet ud foran feltet, og der står vi og koger og ved ik hvem der skal skubbe op og midtbanen hænger længere fremme og får ik fat i andenholden, så de afslutter selvfølgelig og den bliver rettet af og går op i hjørnet uden chance for Kåre. Så en bittert pille at sluge når vi kommer stærkt tilbage og føre begge halvlege til overtiden og de så score i begge.. Men alt i alt er det fortjent at den ender uafgjort , begge hold har store chancer og begge spiller skidt, så der er en del at arbejde med til næste kamp, hvor vi møder topholdet Fc. Udfordringen hjemme lørdag kl. 15.00 så kom ud og hep på gutterne så vi kan hænge med i toppen. Trænerteamet ⚽️
Posted on: Sat, 21 Sep 2013 13:37:44 +0000