Bon cap de setmana, amb resultats de molt mèrit. En resum, 3 - TopicsExpress

Bon cap de setmana, amb resultats de molt mèrit. En resum, 3 victòries, 2 empats i una derrota, a més dun partit que ens quedarà pendent. Primer equip: Escala – Abadessenc. Victòria per 0 a 2, amb Gols de Xume i de Muniesa. Calia trencar la ratxa de derrotes! Juvenil: Abadessenc – Besalú. Victòria per 2 a 1, amb de Gerard Mayol. Cadet: descansava Infantil: Les Preses – Abadessenc. Empat molt meritori a 0 contra el segon classificat. Aleví: Salt Sharing Football – Abadessenc. Suspès amb victòria momentània dels nostres per 3 a 5. Benjamí: Abadessenc – Roda. Tercer empat consecutiu, segueixen sense perdre, aquest cop empat a 3 amb gols de Roger i 2 de lAlbert. Prebenjamí Negre: Manlleu A – Abadessenc. Gran victòria a casa del Manlleu per 1 a 2, amb gol de lOriol i golàs den Miró. Prebenjamí Blanc: Abadessenc – Vic Riuprimer D. La única derrota, però seguim millorant, per 1 a 4 amb gol de Marc. Escoleta: descansava
Posted on: Sun, 10 Nov 2013 21:09:11 +0000