Breda 3 – 5 Pontenc (2a cat) Partit que el Pontenc afrontava - TopicsExpress

Breda 3 – 5 Pontenc (2a cat) Partit que el Pontenc afrontava amb intenció de seguir puntuant i sobretot amb ganes de millorar i seguir creixent. La primera part de les liles seria molt bona, mantinguent la posessió de la pilota amb qualitat, sortint des de darrere amb solvència i molt eficaç de cara a porteria. Així arribaria el primer gol, quan una assistència de la Mireia, seria aprofitada per la Nat, que acabaria la jugada amb un xut ajustat al pal dret de la porteria. Poc trigaria a arribar el 2n, quan una bona jugada iniciada en banda per lAnna, acabaria amb una bona assitència de la Nat, que la Luque remataria a plaer a porteria buida. El Pontenc seguia dominant el partit, davant un Breda que ho intentava amb alguna pilota llarga, que les liles resoldrien bé en defensa. Un cop més per banda dreta, la Mireia posaria una bona centrada que la Lydia, superant la porteria amb una baselina, convertiria en el 0-3. Encara abans del descans, després duna bona jugada col·lectiva, la portera refusaria un bon xut de la Luque, i la Nat, molt atenta, faria el 0-4 que feia justícia a una molt bona primera part de les visitants. Abans del descans el Breda retallaria distàncies després dun embolic dins làrea, 1-4. Tot el que es faria ben fet a la 1a part, es giraria a la 2na i es convertiria en poca precisió en les passades, en errors en la sortida de la pilota i en poca solvència defensiva. Les facilitats donades pel Pontenc les aprofitaria el Breda per retallar distàncies i posar-se 3-4, primer en una pilota llarga que acabaria bé la seva davantera i després rematant un còrner. Daquí al final un Pontenc conservador i sapiguent jugar aquests darrers minuts controlaria el partit i aconseguiria posar el definitiu 3-5 de penal, ben transformat per lEli. Molta bona 1a part noies, i 3 punts més, aquest es el camí!!
Posted on: Mon, 28 Oct 2013 15:41:54 +0000