CADET B FEMENÍ 72-19 Maristes Sant Joan (4-2) Recuperem - TopicsExpress

CADET B FEMENÍ 72-19 Maristes Sant Joan (4-2) Recuperem sensacions positives amb una victòria que, tot i que mirant el marcador, dóna per pensar que va ser senzilla, va ser una victòria defensivament molt treballada. Lescalfament va ser intens i així ho vam continuar en un primer quart on ja ens enfilàvem 16 amunt en el marcador, fent que ladversari es vingués avall. Les 5 jugadores de pista pressionàvem molt a la jugadora sense pilota i això ens va permetre recuperar un grapat de pilotes després de forçar 5 segons per treure o els 8 per passar camp; com he dit, per una defensa agressiva i treballada durant les setmanes anteriors als entrenaments. El segon quart vam seguir en aquesta línia, saltant bé a les ajudes i provocant faltes en atac. Després de la mitja part, potser per un excés de confiança, vam baixar els braços per defensar,no sabíem a qui tenia cadascuna i, a sobre, les jugadores sescridassaven a pista. En el moment en què deixem de ser equip, deixem de ser guanyadores. Si en comptes descridassar-nos en el 3er quart, ens haguéssim organitzat i ens haguéssim animat davant de les errades, no hauríem perdut el quart. Vam deixar que les contràries es creixessin i marquessin punts per la nostra DESCONCENTRACIÓ. Sort que en el darrer quart ens vam imposar de nou, recuperant el control del partit, altre cop, gràcies a una defensa intensa i activa en tot moment. Vull agrair a la Julia i la Gloria que, tot i estar tocades per lesions, van voler sortir a pista a aportar coses a lequip. I a totes, perquè després de dues setmanes treballant la defensa, ho heu petat! Sovint sens oblida, però cada entrenament ha de ser com un partit. Igual dintens, igual de concentrades, igual de sacrifici igual de concentració. Perquè només quan ens esforcem, obtenim la nostra recompensa.
Posted on: Wed, 04 Dec 2013 18:53:05 +0000