CB QUART 55 CE PALAMÓS Fruites Gonzalez 63 Avui les nostres - TopicsExpress

CB QUART 55 CE PALAMÓS Fruites Gonzalez 63 Avui les nostres noies visitaven la difícil pista del CB Quart, on sempre sens presenten partits complicats i igualats. El primer quart domini clar de lequip local, les noies de Quart molt més ficades al partit, tant a nivell dintensitat com de concentració. Sarribava al final amb el resultat de 17-11. El segon quart seria tot el contrari. Un Palamós intens, agressiu i amb les piles posades, aconseguiria un parcial de 2-24, capgirant així el resultat i acabant amb un triple a falta de dos segons, posant la cirereta. Mitja part 19-35. El tercer quart, marcat per la igualtat, parcial de 13-15 per les palamosines i 32-49 al marcador. Últim quart, els primers cinc minuts les palamosines seguien enxamplant la diferència fins arribar a estar 22 punts a sobre ( 35-57 ), a partir daquí parcial d11-0 per les locals i resultat final de 55-63, victòria visitant, victòria palamosina. Cristina 4, Gemma 3, Queque 8, Sara 7, Tània 23 (cinc inicial), Nina, Annabel 8, Vanessa 3, Sílvia, Mercè 2 i Clàudia 5. 9/18 tirs lliures 4 triples ( Queque, Sara, Clàudia i Tània ) Moltes felicitats noies, seguiu entrenant i millorant com esteu fent!!! Pròxim partit, dissabte 19,30h : CE Palamós Fruites Gonzalez - CB Lloret 1 2 3 EQUIP !! 1 2 3 PALAMÓS !!
Posted on: Sun, 27 Oct 2013 07:16:32 +0000