Cap de setmana victoriós pel Juvenil B i Cadet. El Juvenil B - TopicsExpress

Cap de setmana victoriós pel Juvenil B i Cadet. El Juvenil B aquest dissabte a aconseguit la primera victòria de la temporada contra l’handbol Vilanova i la Geltrú per 26 – 25. Ha estat un partit molt travat des del primer minut tot hi així han tingut moments arribant a tenir diferències de 5 i 6 gols a favor, però els nostres no han sabut acabar d’aprofitar el marge de gols per enllestir el partit i finalment patint, s’han endut el partit per 1 gol de diferència. Moltes felicitats, s’ha de seguir treballant!! El Cadet segueix amb la bona dinàmica del cap de setmana passat, la segona victòria consecutiva, aquest cop contra la Salle Montcada per 32 – 28. Amb uns 5-8 minuts primers on semblava que els nostres encara no s’havien despertat, a partir d’aquí, han començat agafar el ritme i s’han posat les piles en defensa. En atac amb un joc col•lectiu força fluït movent la pilota de banda a banda i amb una bona feina per part dels pivots deixant molts espais, les primeres línies ho han aprofitat i els nostres han aconseguit anar-se’n del marcador per 9 gols, però amb la relaxació final, la diferència ha estat de 4 gols. Cal seguir treballant d’aquesta manera nois, molt bona feina!!
Posted on: Sun, 27 Oct 2013 17:02:45 +0000