Ce palamos 78 badalones 71 palamos:brazo 17, jorda 20, ureña - TopicsExpress

Ce palamos 78 badalones 71 palamos:brazo 17, jorda 20, ureña 11, gubert 6,iruela 4----martinench 3, juanola 13, nicolas 4, latorre. martin,serra,carreras. 6 triples: 2 brazo,2 juanola,2 jorda. t.lliures:18/25. faltes:25 eliminat brazo badalones: malaga 19, soliveres, oña 17, suñe 3, tubert 3---- minguella 6, arque 2, usatorre,morales 10, fontrodona,jimeno. 5 triples: 2 morales,minguella,oña,suñe t.lliures:16/23. faltes: 26 eliminats:arque,oña parcials: 19-13 35-30 50-55 78-71 intens partit viscut aquesta tarda al pavello de palamos ple de gom a gom per la presentacio dels seus equips i amb un alt ritme de joc pels dos equips,primera part molt igualada per la intensitat defensiva dels dos conjunts iq ue ha permes al palamos marxar al descans 5 punts amunt 35-30. A la represa un badalones mes encertat ha aconseguit posarse a davant i marxar al final del 3r quart per dvant al marcador,pero un ultim quart bonissim del palamos i un inspirat Jorda amb 20 punts i els tirs lliures finals van decantara la balança a favor del palamos
Posted on: Tue, 15 Oct 2013 09:18:11 +0000