*Cranendonck pakt 3 punten tegen Deurne* In de thuiswedstrijd - TopicsExpress

*Cranendonck pakt 3 punten tegen Deurne* In de thuiswedstrijd tegen Deurne van vandaag moest er gewonnen worden. De intenties waren vooraf duidelijk en iedereen wist wat hem te doen stond. Cranendonck vloog uit de startblokken en stond binnen 15 minuten al met 4-0(!) voor! Tijs Cardinaal scoorde tweemaal, één keer met zijn backhand en één geplaatst schot in de hoek. De andere 2 doelpunten voor rust kwamen van de stick van Mark Hendriks via combinaties met Koen Timmermans en Michael van den Eijnden. Deurne kwam nauwelijks voor de goal van Cranendonck en kwam ook niet tot grote kansen. Na rust werd er wederom prima gecombineerd en de 5-0 was dan ook een kwestie van tijd, wederom was het Mark Hendriks die doel trof na prachtig combineren. Jan van Berkel kreeg de kans op 6-0 maar deze werd afgekeurd. Even later was het diezelfde Jan van Berkel die de stand alsnog naar 6-0 bracht, uit de rebound van een strafcorner flatste hij de bal hoog het net in. Deurne deed nog wat terug, een counter leverde de 6-1 op maar het slotakkoord was wederom voor Mark Hendriks, hij omspeelde de keeper en bracht de eindstand naar 7-1. Door deze overwinning gaat Cranendonck aan kop! Volgende week wacht de thuiswedstrijd tegen Venray, wederom 14.30, en wederom in Maarheeze. Tot dan!
Posted on: Sun, 15 Sep 2013 16:45:35 +0000