Derby D1 3 - 3 Pijnacker D1 Na vorige week 17 minuten - TopicsExpress

Derby D1 3 - 3 Pijnacker D1 Na vorige week 17 minuten tegen Scoop Delft te hebben gespeeld, waren we vandaag weer klaar voor 70 minuten. We moesten het zonder Billy doen en we waren allemaal gebrand om de drie punten thuis te houden tegen Pijnacker. Willemijn, Bridget en Sarah vulden ons team aan. Monique is nog steeds geblesseerd en ook Lena kon wegens een blessure op het laatste moment toch niet spelen. Voor de verandering begon het vlak voor de wedstrijd weer te storten, wat ons eerste veld niet kon verdragen. Noodgedwongen moesten we daarom op veld 2 de wedstrijd spelen. Nadat onze mini’s Anne en Jazzebelle hadden gescoord, was de opdracht voor ons ook duidelijk. In de eerste 10 minuten scoren! Na al snel wat kansen te hebben gecreëerd, wilde de goal maar niet vallen. Vervolgens kreeg Pijnacker een corner die benut werd. Na veel druk en erg veel gemiste kansen, wist Bridget gelukkig vlak voor rust de 1-1 te maken. Na de rust gingen we verder met waar we gebleven waren, het creëren en het niet benutten van vele kansen. Doordat we zoveel in de cirkel van de tegenstander waren, hebben we ontzettend veel strafcorners weten te behalen. De 2-1 werd ook via een strafcorner door Mariska achter de keeper pusht. Geen vuiltje aan de lucht leek het zo. Maar helaas, na een moment van concentratieverlies stonden we plotseling 3-2 achter. We moesten opnieuw in de achtervolging. We bleven heel veel druk geven, maar de bal wilde er niet in. Hoe dat mogelijk was met zoveel kansen is onbegrijpelijk. Vlak voor tijd wisten we gelukkig toch nog de gelijkmaker te maken via Sanne. We hadden nog een paar minuten om ook de winnende te forceren, maar verder dan een bal op de buitenkant van de paal van Tatum kwamen we jammer genoeg niet. Terwijl we op het laatste pas een punt veiligstelden voelde dit gelijkspel toch als een nederlaag. We zijn nu nog meer gebrand om volgende week de drie punten te pakken. Met dezelfde inzet en energie en met Billy weer terug langs de lijn gaat dit zeker lukken.
Posted on: Tue, 12 Nov 2013 13:20:24 +0000