El Terrassa no és capaç de superar el Cornellà En un partit - TopicsExpress

El Terrassa no és capaç de superar el Cornellà En un partit boig, els locals shan acabat imposant per un ajustat 2-1. La primera part ha tingut força color verd, ja que els de casa han volgut portar el pes del partit mentre que el terrassa esperava la seva oportunitat al contracop. A la mitja part, però, sha arribat sense gols per part dels dos conjunts. La segona meitat ha començat molt bé pels nostres, ja que en dos minuts ha anotat Gallar un golàs per lescaire i el Cornellà es quedava amb deu jugadors per lexpulsió de Pele. El contratemps, però, no ha desanimat als locals, que a través dun rigorós penal marcat per Cazorla i un gol de David han acabat remuntant el matx. Lexpulsió al final de Segarra ha acabat enterrant les esperances egarenques de sumar algun punt. La derrota fa que Terrassa, Rubí i Cornellà empatin a 24 punts per la quarta posició del grup 5 de Tercera. Tots tres estan ara a 7 punts del primer, lEuropa.
Posted on: Sun, 17 Nov 2013 18:12:25 +0000