Escola Thau 28-30 INFANTIL FEMENÍ (4-0) Partit al camp del - TopicsExpress

Escola Thau 28-30 INFANTIL FEMENÍ (4-0) Partit al camp del Thau on ens hi jugàvem la primera plaça de la lliga, un rival que mai és fàcil i menys en el seu camp. Un cop més, les nostres jugadores ens han demostrat que sempre comencen concentrades en el partit, ja que no vam deixar que ens fiquessin cap cistella els primers 13 minuts. Un partit que fins el 5è quart vam dominar clarament, amb un resultat de 18-30. Cal destacar la defensa pressionant a tota la pista, fent precipitar el rival a l’hora de ficar cistella i recuperant pilotes, també els bons rebots ofensius que ens van permetre segones opcions de ficar bàsquet. Hem de millorar el joc col·lectiu i elaborar més els atacs per tal de buscar la millor opció possible per ficar bàsquet. Tot lo bo que vam fer els 5 primers quarts en el 6è va desaparèixer, no defensàvem bé el 1 contra 1, un cop arribàvem al camp ofensiu no teníem idees i no sabíem que fer amb la pilota, i molt poc moviment en atac oferint-se per demanar la pilota. Tot això es va reflectir a l’acta, parcial de 10-0 en l’últim quart. La bona feina del primer al cinquè quart van fer que ens enduguéssim la victòria, la qual creiem que ha sigut merescuda perquè en tot moment les nostres jugadores han anat a per totes!!! Moltes felicitats noies!! Cal seguir entrenant fort per preparar els següents partits!!! Aquesta victòria ens col·loca líders amb 4 partits guanyats. 1,2,3.... SAGRAT COOOR!
Posted on: Sun, 17 Nov 2013 10:44:15 +0000