FC Twente begon redelijk aan de laatste poulewedstrijd van het - TopicsExpress

FC Twente begon redelijk aan de laatste poulewedstrijd van het bekertoernooi en kreeg via Merlin Schutte een kans om de score te openen. Gaandeweg de eerste helft nam NAC Breda het heft in de handen, hetgeen resulteerde in een doelpunt op slag van rust. Meteen na de hervatting wist Jeroen van der Lely vanuit een corner de gelijkmaker binnen te koppen. in deze fase had FC Twente een aantal kansen om op voorsprong te komen. Op het eind van de wedstrijd nam de thuisploeg veel risico en kwamen de Tukkers goed weg toen een schot van een speler van NAC Breda op de lat belandde. NAC Breda A1 – FC Twente A1 1-1 Scoreverloop: 44′ Riley 1-0 48′ J. van der Lely 1-1 Geel: Ben Ali (NAC Breda), Jensen en J. van der Lely (FC Twente).
Posted on: Mon, 11 Nov 2013 12:47:30 +0000