FT - Brasilien 4-2 Italien Italien utan Pirlo och Barzagli - TopicsExpress

FT - Brasilien 4-2 Italien Italien utan Pirlo och Barzagli levererar trots resultatet en bra match. Halvlek slutade halvt orättvist 0-1 efter ett offsidemål och Giaccherini slog till med ett EuroGol för att kvittera. Neymar fixade frispark och nätade och därefter var det Freds tur då Italien hade 11 dåliga minuter. Italien reducerade genom Chiellini och var en ribbträff genom Maggio från att hämta upp till 3-3 på bortaplan mot storfavoriterna. Men det är bara till att erkänna att man är steget efter Brasilien för tillfället och 4-2 får man tyvärr acceptera en dag som denna. Defensiven lämnar ett stort frågetecken med 4 insläppta efter att redan ha släppt in 4 i de tidigare matcherna i turneringen. Inget facit som liknar Juventus direkt. Gigi hade en fantastisk första halvlek men tyvärr var hans andra halvlek inget att minnas. Giaccherini var fantastisk på plan som alltid i Gli Azzurri. Resan fortsätter och man möter Spanien i semifinal om de inte förlorar stort mot Nigeria. Avanti Italia!!! /Riham #Fotboll #ConfederationsCup #BrasilienItalien #Juventus
Posted on: Sat, 22 Jun 2013 21:00:47 +0000