For en stemning! For noen prestasjoner! For en avslutning! Og for - TopicsExpress

For en stemning! For noen prestasjoner! For en avslutning! Og for noen supportere! Kvitsund fikk idag hjelp av tidligere Kvitsund-elev, Andreas Tørre Særsland, og toppscorer denne sesongen, Hans Gjerde, til å dra i land seieren og 3 poeng mot et av tabellens sterkeste motstandere, Eidanger. En kamp som skulle vise seg å handle om mer enn bare fotball. Ingen kan si noe imot at Kvitsund dominerte kampen fra første til siste minutt. Det eneste som holdt Eidanger inne i kampen var en corner som skrudde rett inn i mål, og en liten telle-feil i forsvaret til KFK. Heldigvis var "luringen", Andreas, på plass og ga Kvitsund 1-0 ledelse før Eidanger reduserte til 1-1. Det var pauseresultatet og Hans brukte ikke lang tid før han satte inn 2-1 for anledningens rød-trøyer. Igjen reduserte Eidanger, men med ett minutt igjen av kampen blir Hans spilt gjennom alene med keeper og er iskald som alltid. En fantastisk avslutning på en ufattelig spennende kamp. I tillegg til spenning var det og temperament ute på banen og det blei delt ut flere gule og også et rødt kort før kampen var avsluttet. KFKs spillere var: Jesse De Pater David Lauritzen Simen Tveit Holen Stian Myran Henrik Martinsen Andreas Tørre Særsland (1) Erlend Ekeland Johannes Ekre Michael Tørre Sjur Rydland Mikael Vågen Eirik Tørre Særsland Hans Gjerde (2) Maria Møgster
Posted on: Sun, 29 Sep 2013 19:27:32 +0000