Geusselt Sport met pijn en moeite naar eerste periode Monday, 4 - TopicsExpress

Geusselt Sport met pijn en moeite naar eerste periode Monday, 4 November 2013 om 17:50 Geusselt Sport heeft zich zondagmiddag, middels een gelijkspel tegen BMR uit Banholt, verzekerd van de eerste periode in de vierde klasse A. Het werd een lastige wedstrijd voor de thuisploeg tegen de nummer van de vierde klasse A dat een voorsprong in de laatste minuut zag verdwijnen als sneeuw voor de zon. BMR ging zondag natuurlijk als underdog richting Maastricht om aan te treden tegen Geusselt Sport. Trainer Patrick Dohmen van BMR stuurde zijn mannen met een duidelijk strijdplan het veld in. Het recept om Geusselt Sport te bestrijden was duidelijk. Compact voetballen en vanuit de counter vliegensvlug eruit breken. En recept nummer één: compact houden was goed gelukt de eerste helft want beide ploegen gingen rusten met een 0-0 stand. In de tweede helft gingen BMR en Geusselt Sport door met waar ze gebleven waren. Geusselt Sport had het lastig tegen het stugge BMR dat tot overmaat van ramp ook nog aan de leiding kwam. Via topscorer Rik Caelen kwam de formatie uit Banholt er snel uit en maakte Caelen de 0-1. Donkere wolken pakte zich samen boven sportpark de Geusselt en aanwezigen met een Geusselt Sport hard zagen een periodetitel aan zich voorbij gaan. Tot aan de laatste minuut want toen kwam de verlosser van Geusselt Sport. Via een van de vele hoekschoppen stond Pascal Watrin op de juiste plek om de bal binnen te werken. Door het late doelpunt dompelde Geusselt Sport, BMR in rouw. De gasten konden het niet geloven maar moesten na afloop wel realistisch zijn dat Geusselt Sport de terechte eerste periodekampioen is van de vierde klasse A.
Posted on: Mon, 04 Nov 2013 17:44:33 +0000