HS2 - De kop is eraf. De competitie is alweer drie wedstrijden - TopicsExpress

HS2 - De kop is eraf. De competitie is alweer drie wedstrijden oud, tijd voor een eerste evaluatie. Tijdens de zomervakantie is heren 4 op wonderbaarlijke wijze geëvolueerd in heren 2, dit is natuurlijk wennen. De PR-man is er maar druk mee geweest, twitter account aangepast, facebookpagina omgezet, alle volgers en fans persoonlijk op de hoogte gebracht. Maar, het is gelukt! Iedereen die ons wil volgen kan ons, ook als heren 2 in de derde klasse, volgen! Drie wedstrijden zijn er ondertussen gespeeld, hieronder een kort verslag van deze wedstrijden. Wedstrijd 1 was gelijk een uitwedstrijd tegen Dalvo uit Dalfsen in Zwolle, om het makkelijk te maken... Zal wel derde klasse eigen zijn, maar toch. Naar nu blijkt een opwarmertje om ons welkom te heten in de derde klasse. Een eenvoudige 3-0 zege was het resultaat. De setstanden deden ons nog enigszins aan vorig jaar terug denken. (25-19, 25-15 & 25-18) De tweede wedstrijd was een thuiswedstrijd tegen onze ‘plaatsgenoot’ Vovem. Een wedstrijd met verschillende gezichten. Waar de eerste set nog spannend was, 25-23 in het voordeel van Vovem, werd de tweede set eenvoudig met 25-15 binnengesleept! De derde set was weer een heel ander verhaal… helaas 25-17 verlies. Dáár was die dan, onze eerste officiële verliespartij in 2 jaar tijd. Hoe zal dit opgepakt worden door de jongens? Geen verandering, zelfde ritueel in de kantine, 5 bier, 1 cola en weet u of er ook cassis? De derde wedstrijd moesten we ons melden in de gloednieuwe sporthal in Steenwijk, deze hal is net als de bosbadhal het afgelopen jaar opgetrokken. Het zaagsel lag nog in de hoeken, maar geen hoogwerkers meer in de zaal. De tegenstander, Steevast, is vorig jaar gedegradeerd. Dit potje werd dus gespeeld tussen een ex 2e klasser een ex 4e klasser. Hoe zou dit aflopen? Steevast had wel het zekere voor het onzekere genomen en een bank vol met wissels voor het geval die jongetjes uit de 4e klasse het toch goed zouden doen. Heren 2 had daarentegen geen mensen op de bank zitten.. Ja Jonathan, maar die had een beetje au aan zijn enkel en wilde liever coachen (mietje). De eerste set kon de basis van Steevast eenvoudig een voorsprong opbouwen en vasthouden, heren 2 kwam er niet aan te pas. 25-15. De tweede set begon nog beroerder. Steevast speelde heel makkelijk naar een ruime voorsprong van 12 punten. Wat er toen veranderde weet nog steeds niemand, langzaamaan, puntje voor puntje, keihard werkend, kwamen we terug! Helaas was de achterstand te groot, en bij 25-18 was de koek, deze set, op! De derde set werd de lijn van de tweede set doorgezet. Overtuiging in de passes, zekerheid in de set ups, en met positieve agressie aanvallen via buiten, midden en diagonaal kwamen we op 24-18… dit kon niet meer misgaan zou je denken. 24-19, 24-20, 24-21 en 24-22 werd het en toen kwam het verlossende punt!!! 25-22 winst in de derde set. Nooit gedacht dat we zo blij zouden zijn met een 2-1 verlies!! De eerste wedstrijden zijn ons goed bevallen. Met nog een paar leuke derby’s in het vooruitzicht (Prota Urk en VCE h1) hebben wij nu al zin in de rest van de competitie. Volgende week thuis in de Bosbadhal tegen ‘wees eerlijk’ (volgens google translate) 20:45 zijn jullie welkom om ons aan te moedigen. Volg ons ook via: Twitter @VCEH2
Posted on: Sat, 05 Oct 2013 20:01:38 +0000

w.topicsexpress.com/Im-loving-these-Karlie-Kloss-designed-sunglasses-from-Warby-topic-782002151833485">Im loving these Karlie Kloss designed sunglasses from Warby