Haha heerlijk verslag van onze tegenstander van afgelopen - TopicsExpress

Haha heerlijk verslag van onze tegenstander van afgelopen zaterdag, vooral dat de schrijver vond dat een gelijkspel voor NTVV niet nodig was maar wij wel drie penaltys verdiende. Hvv Bernisse Verslag van: ntvv.nl/index.php?option=com_content&view=article&id=430:ntvv-speelt-gelijk-tegen-bernisse&catid=34:website Vandaag was het tijd om de afgelastte wedstrijd tussen Bernisse en NTVV in te halen. Beide ploegen zijn dit seizoen enorm wisselvallig en dus viel op voorhand niet te voorspellen wat er vandaag zou gaan gebeuren. Beide teams begonnen dan ook erg afwachtend aan het duel en het duurde tot de elfde minuut voordat er eindelijk iets gebeurde. De iets sterkere thuisclub kwam goed door over rechts, en na een goede voorzet werd de klaarstaande spits omver gelopen. De overduidelijke strafschop werd echter niet gegeven. Ook hierna bleef Bernisse iets sterker en deelde het speldenprikjes van afstand uit, maar echt gevaarlijk werden ze niet. Na twintig minuten begint NTVV iets meer controle te krijgen op het spel van de thuisploeg en het veld en krijgt het een klein kansje, wat op niets uitloopt. Even later krijgt het echter een tegenvaller te verwerken als Bram zich (op het in zeer slechte staat verkerende veld) verstapt en met knieklachten laat vervangen door Patrick. NTVV laat zich echter niet van de wijs brengen en even later krijgt Senny de bal rond het strafschopgebied en besluit direct te schieten. De keeper krijgt de bal niet onder controle en Youri is alert en kan de bal binnenschieten: 0-1. Nog binnen het half uur krijgt Bernisse de kans om gelijk te komen, maar alleen voor de keeper wordt er hoog over geschoten. In het laatste kwartier heeft de club uit Nieuwe Tonge duidelijk het overwicht en het krijgt kansen om de voorsprong uit te breiden. Zo Chris kopt net naast na een goede voorzet van Mark Tuns. Als even later Patrick een goede vrije trap van Nick goed inschat kan hij vrij inkoppen en staat het 0-2. In een van de kleine tegenstootjes van Bernisse krijgt Mark Tuns de bal tegen zijn arm. Wederom besluit de scheidsrechter om de bal niet op de stip te leggen, tot grote woede van de spelers, trainers en publiek van de thuisspelende ploeg. Met veel gemopper op de arbiter haalt het team zichzelf zo uit de wedstrijd en het is wachten op de genadeklap van NTVV. Deze lijkt voor rust nog te komen, maar de vrije trap van Nick beland op de lat. Tijdens de pauze wordt besloten om Leander in de kleedkamer te houden omdat hij een gele kaart heeft opgelopen. Maikel is zijn vervanger. Na rust begint het aftasten opnieuw. Het duel wordt wat fysieker en de scheids laat veel doorgaan. Tot goed voetbal lijdt dit niet en het valt op dat beide ploegen enorm onzeker ogen wanneer er druk op de bal wordt gezet door de tegenstander. Bernisse is iets sterker in de persoonlijke duels en lijkt weer een overwicht te creëren. In de 60 minuut krijgt het loon naar werken; een snelle counter over links wordt met een prima voorzet goed binnengetikt bij de eerste paal: 1-2. In de twintig minuten die volgen is er van voetbal weinig sprake. Het duel wordt wat harder, en omdat de scheids heeft het totaal niet onder controle heeft, wordt er meer en gemener geschopt. Dat er hierdoor geen blessuregevallen zijn ontstaan in deze wedstrijd mag een klein wonder worden genoemd. Met nog een kleine tien minuten te gaan wordt de trainer van Bernisse verzocht het veld te verlaten na aanhoudende opmerkingen op de leiding. Als even later een spits van Bernisse met gestrekt been doorgaat op keeper Gert-Jan, en hierdoor een doelpunt wordt afgekeurd slaan de stoppen bij een aantal spelers door en volgt er een opstootje. Volledig in lijn van zijn eigen wedstrijd bestraft de scheidsrechter niemand. Zelfs niet als een speler van de thuisploeg de scheidsrechter een duw geeft laat hij dit toe. Met de klok die doortikt lijkt het werk- en vechtvoetbal tot in het voordeel van NTVV te werken, totdat een hoge bal voor een miscommunicatie zorgt in de defensie. Mark en Maikel botsen tegen elkaar op en de spits kan hierna makkelijk de 2-2 binnen schieten. Omdat Mark bij deze actie geblesseerd is geraakt wordt hij gewisseld en vervangen door Angelo, die hierbij zijn debuut mocht maken in het eerste. In de laatste minuut vraagt Bernisse voor de derde keer om een strafschop, wederom na hands, en weer krijgt het niets mee. Wanneer Bernisse met een laatste counter nog vol voor de overwinning wil gaan fluit de scheidsrechter af en druipen de spelers van NTVV af, terwijl de thuisspelende spelers verhaal halen bij de arbiter. Zo eindigt een tumultueus duel in een gelijkspel, een uitslag die recht deed aan de verhoudingen op het veld, maar niet nodig was geweest voor NTVV.
Posted on: Sun, 24 Nov 2013 23:17:37 +0000