Hjemme igen efter en fed weekend på Anderstorp! Jeg fik lært - TopicsExpress

Hjemme igen efter en fed weekend på Anderstorp! Jeg fik lært banen bedre og bedre at kende torsdag og fredag, om lørdagen gik meget af min træning og kvalifikation ud på at køre stabile tider omgang efter omgang for at kunne gentage det om søndagen til den sidste DM afdeling. Jeg fik 5. hurtigste tid i kvalifikationen og skulle starte som nummer 5 i begge løb søndag. I første løb kørte jeg ig op på anden pladsen i løbet af de første 3 omgange, og så kørte mig og den førende fra de andre. Jeg ved ikke helt om den forreste kørte langsommere og langsommere, eller om jeg blev ved med at køre hurtigere, men til sidst synes jeg godt jeg kunne tillade mig at køre forbi, og 100 meter efter min overhaling så smuttede mit fordæk, da jeg fik sluppet bremsen lige over et ujævnt stykke asfalt og samtidig lige kørt 10 km/t hurtigere end de andre omgange i det sving. Men jeg fik sat hurtigste omgangstid af alle, men cyklen var smadret!! Efter 2 timer med meget koncentreret og intensiv udskiftning af diverse dele på cyklen nåede jeg lige at blive klar til løb nummer 2 15 minutter før vi skulle køre! Denne gang kørte jeg mig op på en 3. plads, og kæmpede om den indtil næst sidste omgang. Der gav 4. pladsen op, og blev bag ved mig de sidste 2 omgange. Det jeg kan tage med fra denne her sidste weekend i år, er at jeg fik bevist at man ikke behøver at have kørt ræs i flere år for at slutte i top 3, hvis bare man har viljen, talentet og får den rigtige støtte fra sponsorere og familien. Det jeg har manglet rigtig meget i år er rutine, erfaring og en smule held i situationer hvor der er blevet kørt lige til grænsen. Det skulle gerne være anderledes næste år. Næste er er et stort spørgsmålstegn lige nu, da jeg ikke ved om jeg bliver rykket op som A licens kører eller om jeg kører med som B licens kører næste år. Der er fordele og ulemper ved begge dele, så bliver spændende at se hvad der sker her i vinter. Jeg kommer med billeder fra weekenden herinde i morgen eller onsdag, glæder mig selv til og se dem :) K7
Posted on: Mon, 30 Sep 2013 17:02:41 +0000