Huk – Oslo Døve 3-4 (1-3) Etter en flott uke med sol, så - TopicsExpress

Huk – Oslo Døve 3-4 (1-3) Etter en flott uke med sol, så skulle regnet selvsagt komme på kampdagen våres. Og samtidig måtte banen ”krympes” da det var rasfare på baksiden av det ene målet. Ettersom banen ble redusert, så la vi opp taktikken å skyte mot mål hver gang vi vant ballen. Taktikken fungerte og vi slo baller mot mål, der Hanne Marte terroriserte forsvaret. Men det var Huk som tok ledelsen etter svakt forsvarspill hvorav 3 av våre jenter tvilte på 1 Huk-spiller som dermed fikk en lett oppgave av å score mål i fred. Vi klarer likevel å kjempe tilbake og med taktikken skudd mot mål, så forserte Hanne Marte som kriger seg til sjanser og reduserer til 1-1, og like etter går opp til 2-1 ved Hanne Marte som nå er blitt klubben storscorer. Hanne Marte gjør også forarbeidet til 3-1 ved å slå en hardt corner som går rett til en motspiller som da scorer selvmål. En flott 1.omgang hvor vi var klart det beste laget. 2. omgangen starter jevnt, hvor det vipper sjanser begge veier, men så skjer det noe dramatisk – vi er totalt slitne og Huk eier kampen og presser hver eneste sjanse. Forsvaret kjempet alt de maktet og Petrine fikk ikke fred og ro. Men så klarer vi å score ved Hanne Marte etter en ny skudd mot mål som Hanne Marte snapper opp ballen og lobber over keeper. 1-4. Man skulle tro at kampen er punktert, men neida Huk er ivrige og fortsetter sitt kjør mot Petrines mål og scorer til 2-4, 3-4 og en straffebom(heldigvis) og stolpeskudd.. Puh, dommeren blåser av og vi vinner 4-3.. MEN: En varsko her – etter å ha ledet 2-0 over Øvrevoll (2-2 tilslutt) og etter å ha ledet 4-1 over Huk, så taper vi veldig på slutten av omgangene – dette er et stygg svakhet i laget. KONDISJON. Det oppfordres at jentene tar seg noen løpeturer/joggeturer i sommerferien. Banens beste: Guro Rugseth – det ble et kjør mot Oslo Døves mål og Guro ryddet opp i alt, og jobbet og slet og kjempet for hver eneste ball. Hun hadde en vinnervilje og ønsket virkelig å vinne kampen. Hanne Marte med sine 3 ½ scoring bør også roses!! Grattis til begge jentene. Og helt tilslutt så vil vi takke Beate Solem for hennes engasjement og innsats for Oslo Døve Fotballjenter i 2 år. Hun flytter nå tilbake til Trondheim. Vi har vært veldig glade å ha deg i gruppen og det har vært en fryd å ha deg med på laget. Tusen takk, Beate Solem. De tapre jentene som var med idag var Petrine, Ingrid Mai, Beate, Caisanne, Mia, Andrine, Rebecca, Guro og HanneMarte. Siste kamp før ferien er mandag 24 .juni. Skrevet av Thomas Hansen :)
Posted on: Fri, 21 Jun 2013 06:30:53 +0000