IFK vände och vann mot topplag! Trots underläge 1-0 och - TopicsExpress

IFK vände och vann mot topplag! Trots underläge 1-0 och bortaplan mot topplaget Ödåkra IF kunde IFK Rössjöholm vända och vinna med 3-2. I inledningen av matchen hade IFK svårt att etablera sig på motståndaranas planhalva. Ödåkra trummade på med snabba tunga anfall längs kanterna men IFK höll tätt fram till halvtimmen var spelad. Rössjöholm må vara ett lag med stukat självförtroende men denna kväll hade man inga planer på att vika ner sig. Med 5 minuter kvar av halvleken kvitterade Alban Jusufi för IFK. Rössjöholm var nu inne i en bra period och med bara sekunder kvar forcerade Joakim Carlsson in halvtidsresultatet 2-1 för Rössjöholm. I samband med målet fick Ödåkras målvakt snetändning och knuffade omkull en Rössjöholmare varpå han fick rött kort och tvingades lämna planen. Trots att Ödåkra hade en man mindre så var det ändå de som som förde spelet. Kvarten in i andra kom kvitteringen till 2-2. Då vaknade IFK och resten av matchen blev helt jämn. Med kvarten kvar avgjorde Sebastian Delsinger för sitt IFK, han fick drömträff med vänsterfoten och bollen borrade sig in i målvaktens högra kryss. Vilt jubel bland Rössjöholms spelare, ledare och hårt prövade supportrar, precis som när slutsignalen ljöd.
Posted on: Wed, 26 Jun 2013 05:47:13 +0000