Jornada del 9/10 de novembre Crònica del júnior femení CB - TopicsExpress

Jornada del 9/10 de novembre Crònica del júnior femení CB Esquitx 46 - CEVG 53 Marina (14), J. Faura (4), Claudia (4), J. Dueñas (10), Laia (0), Gemma (2), Mar (5), Fede (0), Paula (0), Berta (14) El júnior femení va sumar una nova victòria en un partit força disputat. Les noies de Sant Sadurní dAnoia van aconseguir portar el partit al seu terreny, practicant una defensa molt dura que es va veure afavorida per la permissivitat arbitral. Com comença a ser habitual, les vilanovines van començar una mica adormides a linici del partit, lagressivitat de les seves rivals els va sorpendre i van començar el partit per darrera en el marcador, 16-9 al final del primer quart. Lequip no va despertar fins que al minut 3 del segon quart, després de demanar temps mort, les noies de Miki i Vargas van sortir a guanyar el partit. Gràcies a la bona defensa, algunes bones transicions i lencert en el tir exterior van remuntar fins a posar-se per davant abans del descans. La segona part va ser un calc de la primera, el tercer quart va suposar una baixada dintensitat per part dels dos equips i no va ser fins lúltim quart que les vilanovines van augmentar el seu nivell defensiu i la seva anotació per endur-se el partit amb claredat.
Posted on: Mon, 11 Nov 2013 11:57:25 +0000