KAMPREFERAT VOSTRUP GU - SDR. FELDING Der var lagt op til ren - TopicsExpress

KAMPREFERAT VOSTRUP GU - SDR. FELDING Der var lagt op til ren serie seks, da Vostrup GU gæstede Sdr. Felding Torsdag aften. Det blev en intens affære med knopperne forrest, og næstekærligheden blev fra første fløjt sat på prøve. Kun 5 minutter inde i kampen, fik Vostrup en chok start. Efter en klodset forsvarsfejl, kan Sdr. Feldings spidsangriber finde sig helt fri på midten, han sparker resolut bolden i fjerneste hjørne, uden om keeper Laulund, der intet har at gøre. Spillet bølgede frem og tilbage, mellem frispark her, og frispark der. Morten Nees var i dages anledning, tydeligt inspireret af Arsenals nye signing Özil, og leverede en indsats derefter. Smukt og nydeligt ligger han bolden bag forsvarskæden, til Mathias Tang, der overlegent og selvsikkert, runder målmanden inden han putter kuglen i et tomt mål, til stor forløsning for spillere, såvel som medrejste fans. Den så efterhånden velkendte Vostrup stil var tilbage. Efter halvlegen tilkæmper Mathias Tang sig, ét ud af mange frispark, Morten Nees er manden på bolden. Han sparker den, i en fræk frisparks kombination, forbi muren ud til en helt fri Tang der ligger den ind på midten, hvor Lasse Fuglsang, Danmarks Ballotelli, køligt bringer Vostrup drengene foran. Ikke længe efter står han igen klar i feltet, skarp og veltrænet sætter han panden på bolden, efter en dejlig tur med dertilhørende indlæg fra Daniel Lindholdt. Med kun 5 minutter tilbage, lignede det en kamp der bare skulle fløjtes af. Næste spilstop blev dog ikke slutningen på en hektisk kamp. Men derimod en hovedløs takling af forhenværende anfører Jonatan Rabjerg. Et styk benspænd = et styk ostemad. Forsvareren må se sig sendt ud, og 5 minutter senere juble over en Vostrup sejr på 1-3, fra sidelinjen. 3 spillere gjorde sig specielt bemærket i den underholdende kamp. Alex Bech Rasmussen var definitionen af forsvarsklippe, og ustoppelig forsvars stopper, på samme tid. Lasse Fuglsang fik i aftes hul på bylden, med ikke et, men hele to mål. Daniel lindholdt fightede hele kampen, lavede assist, og var generelt set utrættelig. Ikke uforståeligt, var det dog Alex Rasmussen der, velfortjent, løb af med man of the match. Dagen kamp i statistiker så således ud: Lasse Fuglsang 2 mål Mathias Tang 1 mål Mathias Tang 1 assist Morten Nees 1 assist Daniel Lindholdt 1 assist Kampens spiller Alex Bech Rasmussen 1. Halvleg: 1-1 Resultat: 1-3
Posted on: Fri, 06 Sep 2013 18:08:49 +0000