Kungsängens IF - Kista galaxy 1-2 (0-1) Kista Galaxy tog en - TopicsExpress

Kungsängens IF - Kista galaxy 1-2 (0-1) Kista Galaxy tog en väldigt tung seger borta mot Kungsängen. Ett kungsängen som hade sin taktik klar och det var att backa hem hela laget. Det tjocka gräset gjorde att bollen aldrig fick bra fart i galaxernas spel vilket underlättade Kungsängens taktik. Galaxy håll samma tempo som motståndarna som var väldigt lågt och allt man hade i första halvlek var några farliga inlägg medan Kungsängen inte hade något alls. Men Galaxy skulle gå till paus med en 0-1 ledning efter att Melake snappat upp en andra boll och PANG sa det i närmaste krysset från 25 meter. Kan vara en av kandidaterna till årets mål. I andra halvlek började Galaxy komma upp på sin normala nivå. Man började slå till passningarna hårdare, man visade sig kvickt för att få bollen och ytterbackarna fyllde på vilket tryckte Kungsängen ännu längre ner i banan. 0-2 kommer via en kort hörna mellan Alvaro och Simon där Alvaro dribblar hela vägen från hörnflaggan till målet. Galaxy har bra kontroll på matchen. Kungsängen har ett läge på hela matchen och det kommer i 78.e minuten där både Carl och Alikalay kommer försent in i duellen med Kungsängens anfallare som senare kunde klacka förbi Alikalay och 1-2 var ett faktum. Galaxy fick direktioner från bänken att hålla bollen inom laget och det ledde till att Kungsängen aldrig fick ett läge att kvittera. Kungsängen gjorde det riktigt svårt för Galaxerna. Deras taktik fungerade perfekt och till nästa match måste Galaxerna vara med redan från minut ett om man ska vinna med störra marginaler. Bäst i Galaxy var Carl Thyweissen som med sin pondus fick igång flera anfall från mittbackspositionen. Nästa match är Lördag 24/8 på kvarnbacka mot Rydbo IF klockan 16.00 ~ Alone a star, together a galaxy ~
Posted on: Sun, 18 Aug 2013 21:07:49 +0000