Mooiweer voetballers Squadra weggespoeld in Putten Gisteren stond - TopicsExpress

Mooiweer voetballers Squadra weggespoeld in Putten Gisteren stond de eerste competitiewedstrijd op het programma, deze werd gespeeld tegen SDC Putten 10. Vorig jaar werd hier nog dik verloren tegen de uiteindelijke kampioen (21 winst, 1 gelijk). Ook nu bleek het een onmogelijke voetbalmiddag te worden. Gekleed in poncho’s met kaplaarzen betraden we een droevig Putten. Met nauwelijks 5 minuten op de klok stond er al 2-0 in het boekje van de scheidsrechter. Een ernstig slap begin werd meteen afgestraft door de blauwen van SDCP. De 1-0 was een mooie kopbal in het dak van de goal en de 2-0 was een afstandsschot die in de korte hoek binnen viel. De wedstrijd zelf ging gelijk op en de grootste kansen waren voor ons. Het was echter SDCP wat een lesje gaf in efficiëntie. Ondanks een paar knappe reddingen van Opa liep de score toch nog op. Waar Bram de eerste helft wissel stond en zei ‘Die eerste zes minuten waren echt slecht’, liet hij zien dat het nog beter kon. In een tijdsbestek van nog geen drie minuten, beoordeelde hij twee situaties niet bepaald juist in en zijn directe tegenstander kon de 3-0 en 4-0 binnen tikken. Zo was ook deze korte periode dodelijk voor ons. Zijn wij nog in de aanval geweest? Ja dat zijn wij zeker geweest. We zijn vaak gevaarlijk geweest, maar het overhalen van de trekker bleek onmogelijk te zijn. Zo had Twan Toine Kramp van Pepperstreet twee grote kansen die beide net naast de verkeerde kant van de paal gingen. Rick Beelykin kon voor een haast vrij doel binnen koppen maar mikte overl DDD alias Dennis Downie Drink was nog twee keer goed gevaarlijk maar schoot ook net naast en ook Daniël had een mooie schietkans die net naast ging. Al met al waren de kansen eerlijk verdeeld, maar werd er met een geflatteerde uitslag verloren. De 4-0 was overigens niet de eindstand. Het leek alsof we twee wassen beelden en 8 pionnen in het veld hadden staan bij de 5-0. Ik kan het geeneens verdedigen noemen want dat was het niet, maar ook deze kans werd benut door Putten. Voor de vaste volgers moet ik even melden dat dit maal de scheidsrechter geen aandeel had in ons verlies. De scheidsrechter floot prima tot uitstekend en was zelfs niet te betrappen op een boze blik. Zo beginnen we het jaar waarin we hoog willen eindigen erg goed met een 5-0 nederlaag. Volgende week zal er gespeeld worden in Hulshorst, tegen Zeewolde 8. Hopelijk is dan de nieuwe wedstrijdkleding, bedankt hoofdsponsor Marktzicht Nunspeet, af en kunnen we weer eens vlammen na twee nederlagen op rij.
Posted on: Sun, 15 Sep 2013 11:32:46 +0000