Na Purmerland, De Rijp en Wherevogels was het nu de beurt aan - TopicsExpress

Na Purmerland, De Rijp en Wherevogels was het nu de beurt aan Berdos om slachtoffer te worden van de dadendrang van de formatie van Rogier Kramer. Berdos had in de 1e helft geen schijn van kans tegen het sterk spelende ASV Flamingos 64. Het was in de 5e minuut al raak. Uit een hoekschop werd de bal door de defensie van Berdos slecht weggewerkt en daar was Miquel Hoepel als de kippen bij om de bal met buitenkant rechts snoeihard via onderkant lat de openingstreffer te scoren. Vanaf dat moment ging Flamingos vol door om de volgende treffer te maken. In de 23e minuut was het Kevin Cappai die de 0-2 maakte op aangeven van uitblinker Ruben Wilson. In de 39e minuut wist Berdos nog even terug te komen. Via een vrije trap was Berdos aanvaller Lars Kraakman attent om geheel vrij voor Lucas de aansluitingstreffer te maken. Echter, 2 minuten later was het Ruben die met een hoogstandje de marge weer naar twee treffers tilde en keeper Mark Zomers kansloos liet. De 1-3 was tevens de ruststand. In de 2e helft zocht Berdos te vergeefs naar de aansluitingstreffer. De wedstrijd werd grimmiger en er werden onnodig kaarten gepakt. Kamiel kwam met geel heel goed weg na een te forse tackle op de tegenstander. Daar waar rood misschien wel op zijn plaats was. Ondanks de dadendrang van Berdos was het wederom Ruben Wilson die de score in de 73e minuut naar drie treffers verschil wist uit te bouwen. Een prima 1-4 overwinning van ons vlaggenschip. Smetje op de overwinning waren de onnodige kaarten van Kamil, Lorenzo en Lucas.
Posted on: Sun, 01 Dec 2013 20:05:28 +0000