Nieuw bericht op de website van Hasselt BT landelijke miniemen - TopicsExpress

Nieuw bericht op de website van Hasselt BT landelijke miniemen demonstreren Geen Louis (vakantie), geen Jannes (kadetten), geen Bram (verplichte rust) en ook nog een herstellende Jonas: het wedstrijdbegin tegen directe achtervolger Lommel zag er niet al te rooskleurig uit. Maar een minuut na de opworp stond het al 0-6 en bleken onze miniemen een dag van grote focus te hebben. Liam bestormde voorbeeldig het Lommelse doel en samen met een zelfzekere Kasper lieten ze een 11-25 optekenen. De ploegmaats gingen daarna op hetzelfde elan verder. Benjamin wist in verdediging de Lommelse guard te beperken, en duwde aanvallend door naar een twintiger verschil. Karel, snel op drie fouten en dus voorzichtig spelend, zorgde voor zekerheid in de rebound en met drie doelpunten op rij liet hij een 23-45 optekenen bij de rust. Alle volgers keken uit naar het fysieke verval van onze jongens, maar hard work pays off. Er kwam geen dip, wel integendeel. Dante had nog de betere artillerie in huis en met drie bommen ging het verschil naar een 63-37 na dertig minuten. Dat is als alles goed zit het mooie van deze ploeg: er staat steeds weer een andere sterke speler klaar. Nadat Lommel hoopte dat de rush zou gaan liggen, bleek Nathan nog voldoende krachten in huis te hebben om het verschil bij affluiten naar 54-88 te brengen. Daarmee eindigt Hasselt tweede in zijn reeks, dat ene gelijkspel deed hen de das om voor een eerste plaats. Maar we hopen volgende week in de wedstrijd bij Maasmechelen opnieuw dit soort basketbal te zien. Voetjes op de grond kerels, dan is the best yet to come. hasseltbt.be/landelijke-miniemen-demonstreren/
Posted on: Sat, 26 Oct 2013 14:45:30 +0000