Overwinning DOO1 op W.S.V. Na een flitsende start 9-18 in het - TopicsExpress

Overwinning DOO1 op W.S.V. Na een flitsende start 9-18 in het 1ste kwart werd de toon van de wedstrijd gezet, ondanks dat we toch nog te veel open Lay-Upps misten werd al een flinke voorsprong opgezet. Het 2de kwart gingen we daar vrolijk mee door wat resulteerde in een stand van 10-16 in ons voordeel. Na de rust in het 3de kwart kwam een volledige terugval, daar schrok ik enorm van, waar was de spirit van de eerste twee kwarten, te veel onnodig balverlies, slechte keuzes in de aanval en verdedigend vonden de dames het wel best allemaal, toch wonnen we dit kwart met een klein verschil 11-9, maar met meer inzet had het veel hoger kunnen en moeten zijn. Het 4de kwart maar snel vergeten en op naar de volgende training, geen concentratie en een verlies van 11-10 in dit kwart. Omdat we de eerste helft weinig tegenstand hadden, en daar de wedstrijd beslist hebben, wil niet zeggen, dat de wedstrijd op het gemakje kan worden uitgespeeld, concentratie moet hoog blijven anders loop je tegen een onverwachte nederlaag aan, wat niet nodig is, want we kunnen goed en verzorgd basketbal spelen, laat dat in het vervolg zien. Hopelijk was dit een incident en zijn we de volgende wedstrijden weer zo scherp als een mes. Ondanks dit alles een welverdiende overwinning met 39-55
Posted on: Sat, 05 Oct 2013 20:42:36 +0000