Pokal-finalen Bolbro-HE - Næsby-OKS 0-4 En fantastisk ramme og - TopicsExpress

Pokal-finalen Bolbro-HE - Næsby-OKS 0-4 En fantastisk ramme og bane på Odense Atletikstadion til afviklingen af årets U19 pokalfinale på Fyn! Vi spillede en rigtig flot kamp, som den neutrale iagttager fra Fyns Stiftstidende også bemærker i sit referat af kampen.. eneste problem.. de scorede.. det gjorde vi ikke!!! Efter 3 minutter falder en andenbold efter hjørne ned for fødderne af en Næsby spiller, der resolut hugger den i kassen mellem venner og fjender.. herefter pressede vi og fik bl.a. sat Nicolai op til fri afslutning efter et angreb over højre og et flot timet løb af Nicolai fra venstre.. flot redning af deres keeper! Og i de næste 20 minutter sad vi på kampen og kreerede flere store muligheder.. imens løb Næsby-OKS en kontra til 0-2 :-( men vi fortsatte .. og bl.a. stolpen på et direkte frispark fra A reddede Næsby fra reduceringen.. vi spillede med 2 mand centralt mod deres 3, men den duel vandt Warming og Krøis!! Imponerende!! I halvlegen kunne vi konstatere spilovertag, vunden hjørnestatistik og flest store chancer samt bagud 0-2!! Så vores intention var egentligt bare at fortsætte... men igen i 3. minut af 2. halvleg måtte vi indkassere 0-3 fra distancen og senere 0-4 også på et langskud! Vi fortsatte vores chanceskabende spil uden at have den fornødne skarphed i en kamp, vi havde stor ære af! Hos os var der ingen tvivl.. dagens spiller og pokalfighter: Vores anfører Jeppe Krøis :-)
Posted on: Thu, 20 Jun 2013 21:33:56 +0000