Pontenc (2a Catalana) 5 - 0 Vila-roja Les noies de Miquel - TopicsExpress

Pontenc (2a Catalana) 5 - 0 Vila-roja Les noies de Miquel Alonso no han pogut començar la lliga de millor manera que sumant tres punts davant l’equip del Vila-roja. Amb aquest resultat, les liles es situen segones a la classificació després que el Cabanes guanyes 11 a 0 al Sils. Les noies del Pontenc, des del primer minut, han sabut agafar el control del partit intentant-ho amb jugades des de la banda i xutant des de fora de l’àrea. El Vila-roja, per la seva banda, també ha tingut alguna que altre ocasió, en una d’elles la pilota s’ha estavellat al pal. Ha esta en el minut 17 quan el Pontenc s’ha posat per davant al marcador desprès que la capitana de l’equip, Mireia Brugués, efectues un xut des de fora l’àrea on la portera del Vila-roja no hi ha pogut fer res. Amb aquest gol, el Pontenc s’ha crescut i abans de marxar a la mitja part ha marcat de nou amb una assistència de Natàlia Ortiz i una rematada de Nassira Chafi. A la segona part les coses no han canviat gaire. En només tres minuts de joc, Elisenda Cros marcava xutant des de fora l’àrea, després d’haver-ho provat en diverses ocasions a la primera part. El Vila-roja seguia intentant-ho però gracies a les aturades de la portera de les liles, Marina Barneda, i del treball defensiu de tot l’equip, el rival no aconseguia marcar. Al minut 68 ha arribat el quart del Pontenc. Un gol des de la banda realitzat per Cristina Sanchez, inparable per a la portera. Finalment, a deu minuts del final, Mireia Brugués la qual havia obert la llauna la tancava amb el cinquè i últim gol del partit. Molt bones sensacions en aquest primer partit de lliga del Pontenc, el qual ha de seguir treballant i millorant de cares a nous rivals. El proper serà l’Amer.
Posted on: Mon, 07 Oct 2013 09:28:51 +0000