Pontenc (Infantil-Aleví) 9 – 0 Vilasacra Les nostres - TopicsExpress

Pontenc (Infantil-Aleví) 9 – 0 Vilasacra Les nostres petites sortien al camp en busca de la seva primera victòria després de patir alguna derrota injusta en les últimes jornades, i així seria. El partit estaria completament dominat per un Pontenc amb moltes ganes, davant un Vilasacra amb baixes. Les noies de Noelia Perez dominarien la posessió del joc, sortint jugant des de darrere amb solvència i qualitat, i creant ocasions de gol mitjançant un futbol bonic i elaborat. Aviat arribarien els gols de Carla, Paula, Suki, Isa (2) i 4 golets de la nostre davantera, Delia. Bon futbol i un 9-0 al descans, que feia justícia al que sestava veient sobre el terreny de joc. Al descans, el Vilasacra, minvat per 2 jugadores amb molèsties, decidiria no jugar la 2a part. Bon partit nenes, que serveixi per agafar confiança i força per els pròxims partits!!
Posted on: Mon, 28 Oct 2013 15:41:12 +0000