RBC U14 verliest op basis van eerste helft tegen Halsteren RBC - TopicsExpress

RBC U14 verliest op basis van eerste helft tegen Halsteren RBC U14 is tegen een nederlaag opgelopen tegen het fysiek sterke Halsteren. RBC startte attent, echter stond het na drie minuten achter. De tegenstander, Halsteren, had een aantal langere spelers in de gelederen. Hierdoor was RBC niet sterk in de lucht. Dit resulteerde in een zwakke eerste helt aan RBC zijde. Binnen 25 minuten stond het dan ook met 0-3 achter. Twee maal werd er vanuit een corner binnen gekopt door lange spelers van Halsteren. Met goede moed begon RBC aan de tweede helft, ze hebben immers al eerder laten zien een achterstand om te kunnen zetten in winst. Het veldspel was dan ook stukken beter dan in de eerste helft. Er werden mooie aanvallen opgezet; waarin prima combinaties plaatsvonden. De gehele tweede helft was RBC, voetbaltechnisch, de bovenliggende partij; echter wist het helaas niet te scoren. Ook zijn tijdens deze wedstrijd de nodige verbeterpunten naar voren gekomen. Echter liet het spelbeeld in de tweede helft zien dat RBC U14 steeds beter om weet te gaan met fysiek sterke tegenstanders. RBC U14 – Halsteren C1 3e 0-1, 14e, 0-2, 25e 0-3 Opstelling RBC Joosten, Vermeer, Denissen, Kerstens (Thomas) , van Dijk (Ziani), Bolluijt (c), Claassens (Hanemaaijer), Vink, Chikou (Mitalsi), El Jadouni, Slings (Boukayouth)
Posted on: Mon, 07 Oct 2013 20:50:27 +0000