RESUM JORNADA DE FESTA MAJOR El passat dissabte 14 de setembre, - TopicsExpress

RESUM JORNADA DE FESTA MAJOR El passat dissabte 14 de setembre, l’Escola de Futbol Bellpuig va viure una jornada esportiva de festa major al camp municipal. La jornada va ser un èxit amb la participació de tots els equips de l’Escola. Els prebenjamins de l’Escola van ajuntar-se amb els prebenjamins del Mig Segrià i van realitzar un “partidet de germanor”. Per la seva banda, els benjamins van realitzar un molt bon partit contra el benjamí del Mig Segrià guanyant per7-2, i practicant un bon joc tan ofensiu com defensiu, amb una bona circulació de pilota i molta efectivitat de cara a porteria. Igualment, els alevins van guanyar el primer partit per un contundent 7-2, en un partit molt complet tant a nivell ofensiu com defensiu. En el segon partit, un molt bon benjamí de Mig Segrià, amb una gran diferència física respecte al nostre aleví, va guanyar amb un ampli resultat de 1-7. Els infantils van perdre el seu partit contra l’infantil del Mig Segrià als penals. Després de realitzar una magnífica primera part -en la que guanyaven 5-1- a la segona, l’infantil del Mig Segrià va realitzar una remuntada fins a marcar el 5-5 en els últims instants. Ja en els penals, la sort es va decantar del costat de l’equip del Segrià. El cadet va guanyar al cadet de l’Atlètic Segre per 4-2 en un molt bon partit. En la primera part es guanyava 3-0. En la segona, la millora en el joc de l’equip visitant va fer que aquests s’apropessin en el resultat, i fins i tot van tenir l’oportunitat de marcar un penal que va ser aturat per el porter local de forma magistral. Des de l’Escola volem agrair la companyonia i el bon ambient viscut durant la jornada i esperem que tothom hagi gaudit d’una bona festa major.
Posted on: Tue, 17 Sep 2013 20:10:09 +0000