Referat fra d. 27.08.2013 Der var mulighed for at overtage fjerde - TopicsExpress

Referat fra d. 27.08.2013 Der var mulighed for at overtage fjerde pladsen, da FC POO mødte op på kunst 42, i valby, mod rækkens dårligste hold, Solens børn. Sidst de to hold havde mødtes var resultatet endt 4-2, så det var ikke nogen let kamp POO skulle spille. Derudover manglede et par af profilerne fra sidste kamp. Startopstillingen var derfor følgende: Målmand: Morten ”The driver” Hansen Forsvar: Nicklas ”Gul kort” Rasmussen Forsvar: Daniel ”Jeg så gammel ud” Bukhave Midtbane: Mads ”Saven fra Amager” Christiansen Midtbane: Lasse ”Lange indkast” Bruhn Midtbane: Jakob ”Contador” Eiby Angriber: Patrick ”attack attack attack” Thorkildsen Bænken: Lasse ”Hattrick” Hauballe Peter ”Gamst” Jensen Mikkel ”MoM” Løndov Størstedelen af holdet mødte for sent op til kamp da der været problemer med at få fat i spillertøjet, men takket være den altid svingende fartgrænse, lykkedes det Morten ”The driver” at få tøjet sikkert til Valby. Jakob ”Contador” Eiby havde taget cyklen til kamp, men havde af ukendte årsager valgt en rute, der involverede 50 km kørsel i det bakkede Valby landskab. Med alle de små udfordringer på plads var det tid det vigtigste, nemlig at repræsentere FC POO. De første minutter var en rodet affære uden egentlige chancer til begge mandskaber. POO valgte derfor at lave en triple udskiftning, hvilket skulle vise sig at give pote for kort tid efter kunne Lasse Hauballe gøre det både til 1-0 og 2-0. Begge mål med assist fra Peter ”Gamst”. Anden halvleg skulle vise sig at blive en mere ”voldlig” fodboldkamp. Kort tid inde i anden halvleg bliver der sendt en høj bold op til Mads ”saven”. Dommeren fløjter for frispark til Solens Børn, hvilket Mads ikke hører, han fortsætter derfor sit spark mod mål, rammer ikke bolden, men 2/3 del af hele kroppen på en af Solens børn. Gul kort til Mads, der er noget i tvivl om dommerens beslutning. Efter en ny udskiftning fik POO ikke helt placeret sig i defensiven og solens børn fik derfor reduceret til 2-1. Kort tid efter kom de også på 2-2. Det var nu tid til at komme i gang igen og et hurtigt angrib fra Lasse Hauballe endte med at han fik spillet Løndov fri, der kunne bringe POO på vinder kursus. 3-2. I de døende minutter af kampen fik også Nicklas Rasmussen tilkendt sig et gul kort efter en glidende tackling. For ikke at gøre kampen mere spændende lukkede og slukkede Lasse med sit sidste mål, der fuldendte hans andet hattrick i anden kamp i træk. Tusind tak til Sten ”The hooligan” Simonsen, der mødte op for at råbe af dommeren. Til sidst skal det siges at Peter for anden gang fik brugt sit dykkercertifikat (se link): youtube/watch?v=ICPyr0q0doY
Posted on: Wed, 28 Aug 2013 09:06:04 +0000

iv class="sttext" style="margin-left:0px; min-height:30px;"> Many people are selling from both sides to drown their politcal