SECCIO FUTBOL SALA CLUB GIMNÀSTIC Infantil - Acció Sant Martí: - TopicsExpress

SECCIO FUTBOL SALA CLUB GIMNÀSTIC Infantil - Acció Sant Martí: Partit de la nostra llliga on hem competit durant molts minuts i estic orgullós dels meus nens. Els he apretat molt i mho han doant donat totc pel que fa a lactitud i compromís. Tot i posar-se en el marcador 0-2 els granes no shan rendit i han tingut moltísimes ocasions de marcar. Tan t el final del 1er temps com en durant molts minuts del 2on temps. Hem aconseguit el 2-2 i quan semblava que ens fariem amb el partit lAccióa reaccionat i amb dos jugades a pilota parada shan tornat a distanciar en marcador. Els minuts finals ja amb el marcador de 2-5 el cos tècnic a donat descans a uns jugadors que shavien buidat en el partit cosa que ha aprofitat el rival per augmentar la diferència fins el 2-8.
Posted on: Sun, 27 Oct 2013 16:09:07 +0000