Sotra - Tertnes: 2 - 1 Sted: Vestlandshallen Tid: 29.01.2014 - TopicsExpress

Sotra - Tertnes: 2 - 1 Sted: Vestlandshallen Tid: 29.01.2014 - kl. 19:30 Lag 1. omgang: Kristian Solheim - Håvard Riise - Thomas Lyngbø -Lars Foldnes - Patrick - Martin Gudvangen - Kristoffer Viste - Joakim Helland - Arve Walde - Karsten Raunehaug - Leutrim Fejzi Lag 2. omgang: Morten Grasmo - Erlend Larsen - Oddbjørn Kvarekvål - Magnus Vikne - Yngve Misje - Thomas Lyngbø - Erik Sangolt - Kristoffer Viste - Herman Kverme - Marius Moen - Marius Takvam Mål: 14 min 1 - 0 Karsten Raunehaug 28 min 2 - 0 Selvmål 63 min 2 - 1 Tertnes Referat: Sotra vant greit 2-1 mot et ungt Tertneslag i Vestlandshallen på onsdag kveld. Etter å ha dominert fullstendig i første omgang, ble det mye tut og kjør i andre omgang. Tertnes hevet seg andre omgang og Sotra mistet struktur og samhandling. Dermed ble det en jevn omgang der Tertnes var best og fikk en fortjent redusering. Totalt sett var dette en grei gjennomkjøring der Espen nok fikk noen svar på spørsmål som han trenger finne ut av før seriestart. Kampen viser tydelig at mange har et stykke å gå før serien starter, samt at det blir viktig å sette sammen et lag som fungerer sammen. Vi fikk noen fine mål i kampen. 1-o kom på et presist hjørnespark fra Joa, som Karsten headet inn fra kort hold. 2-0 kom etter at Sotra hadde ballen i flere minutter på Tertnes sin banehalvdel før Karsten tråkler seg fin ned til dødlinjen. Pasningen ut i feltet ble satt i eget mål av en forsvarer under hardt press fra Sotraspiller. 2-1 kommer på retur etter et kanonfriskpark fra 20 meter. Ingen av Sotra sine spillere følger opp på returen og Tertnes-spilleren kan heade inn reduseringen fra kort hold.
Posted on: Thu, 30 Jan 2014 10:38:18 +0000