SønderjyskE - Stavanger Oilers 1-3 (0-1, 1-0, 0-2) 13:49 0-1 - TopicsExpress

SønderjyskE - Stavanger Oilers 1-3 (0-1, 1-0, 0-2) 13:49 0-1 Peter Roste Fossen (Davis, Schaus) 24:39 1-1 Pauli Levokari (Eskesen, Lund) PP 54:00 1-2 Dan Kissel 56:22 1-3 Christian Dahl-Andersen (Davis, Sveum) Udv.: SE 3x2, SO 4x2 Dommere: Daniel Konc (SVK) & Vladimir Sindler (CZE) Skud: 16-32 (6-9, 6-12, 4-11) Tilskuere: 1.156 Sønderjyske pressede Stavanger Oilers til det yderste, men nordmændene lukkede Contintal Cup i Vojens med en 3-1-sejr. Efter en skuffende indsats i fredagens nederlag mod ungarske Dunauvaros, var der oprejsning og et point lørdag mod Neman Grodno fra Hviderusland. Det betød, at SønderjyskE reelt kun havde æren og en mulig tredjeplads at spille for i dagens kamp. mod Stavanger Træner Dan Cemans tropper leverede dog ligesom lørdag varen, og først seks minutter før tid scorede Stavanger målet til 2-1. Især i første periode havde SønderjyskE en del målchancer, men effektiviteten manglede igen, og i det norske mål stod Ruben Smith en fejlfri kamp. Efter 14 minutter kom Stavanger foran i et skift, hvor SønderjyskE længe var under pres. Pucken blev styret tæt under mål uden chance for en velspillende Alfie Michaud. Finsk missil i hjørnet I anden periode havde SønderjyskE også nogle store afbrændere. Cory Quirk præsterede at ramme både overligger og stolpe tæt under mål. Der skulle et dobbelt overtal til, før udligningen kom. Den store finske back, lejesvenden Pauli Levokari, hamrede pucken ind i målhjørnet. Efter finnen virkede lidt tungt i fredagens kamp er han blevet bedre og bedre som weekenden skred frem. Mandag rejser han dog retur til Finland efter sit lejeophold. Pucken blafrer i nettet. Målscorer Pauli Levokari står bagerst til venstre. Foto: Signe Lorentzen – VIK Det lignede længe overtid, men efter 53 minutter tog Stavangers træner en overtid. Måske prøvede han at fortælle sine spillere, at Stavanger kunne nøjes med ét point. I al fald så det ud til at lulle SønderjyskE i søvn, da det følgende skift bød på en fæl fejlaflevering, som Stavangers Dan Kissel fik opsnappet og lidt heldigt most ind over stregen. Det mål afgjorde reelt kampen, og Stavanger fik i slutminutterne lov til at score endnu en gang. Ceman savnede flere skud Selvom slutresultatet for de tre kampe er blot ét point og en kedelig fjerdeplads, så gav kampene lørdag og søndag masser af optimisme til den hjemlige turnering. - Efter fredagens store skuffelse slutter vi turneringen med at spille to gode kampe, hvor vi viser karakter og stolthed. Hele holdet går ud og leverer en helstøbt indsats i dag, selvom vi ikke længere kan vinde turneringen. Det siger en del om dette hold. Det var en tæt kamp, som kunne gå til begge siger, siger cheftræner Dan Ceman. Defensivt stod SønderjyskE rigtig godt på banen, og der blev kun scoret seks mål af modstanderne i de tre kampe. Desværre lavede SønderjyskE som bekendt blot to mål, og det var alt for lidt. Alt for ofte blev der ikke afsluttet. - Vi kan tage meget med fra denne weekend. Vores spil i offensiv zone var godt, men vi skal være bedre til at skyde lidt mere, da vi har alt for få afslutninger inden for målrammen. I den hjemlige turnering lever vi på vores fart, men vi viste her, at vi også kan spille godt uden at bruge farten som vigtigste redskab, siger cheftræner Dan Ceman. Nu kan SønderjyskE fokusere på den hjemlige turnering, hvor næste opgave er fredag den 29. november mod Herlev Eagles.
Posted on: Mon, 25 Nov 2013 05:37:33 +0000