TÄFF - TRANEMO 4-0 (2-0) Målen : 1-0 Erik Svedberg 10:e min., - TopicsExpress

TÄFF - TRANEMO 4-0 (2-0) Målen : 1-0 Erik Svedberg 10:e min., 2-0 Adam Johansson 11.e min., 3-0 Erik Svedberg, 63:e min.4-0 73:e min. John Hedberg. TÄFF:S STARTELVA: Calle Bark Linus Svensson Axel Berg Andreas Nicklasson Simon Wallvingskog Kristoffer Elmelid Christofer Larsson Isac Johansson John Hedberg Adam Johansson Erik Svedberg Ers:Jojje Henriksson, Robert Franzén, Erik Kardell , Stefan Johansson, samtliga fyra deltog ,Jan Johansson Vårt lag tog en mycket komfortabel seger i eftermiddags. Redan efter 11 minuters spel hade vårt lag skaffat sig en ledning på 2-0, plus att man skapat ytterligare två ”stekheta” chanser. 1-0-målet är en ”läckerbit”. Efter att ha fintat en bortaförsvarare ”stänker” Erik Svedberg upp bollen i krysset. 2-0 kommer genom Adam Johansson som bredsidar in ett inlägg. Innan halvleken var slut är man framme i ytterligare fem vassa framstötar. Gästerna har sin enda farliga chans denna halvlek i 44:e minuten. Det säger det mesta om matchbilden!! I andra halvlek blir det jämnare inledningsvis, men gästerna kommer inte till några avslut. Det gör i stället TÄFF:s målspruta Erik Svedberg. Han punkterar matchen med en ny soloprestation. Då visar matchuret 63 minuter. 4-0 är också ”fotbollsgodis”. John Hedberg lobbskjuter över gästernas målvakt som hamnat något långt från son mållinje. Axel Berg och Andreas Nicklasson agerar med stor pondus i mittförsvaret. Christofer Larsson gör ett jättearbete på mitten, vinner bl.a. mängder av andra bollar. Glansfullt assisterad av Isac Johansson som visade sedvanlig suverän blick för spelet. (Vår egen Anders Svensson…) Erik Svedberg ”snurrade upp” borta försvaret gång på gång, blev också tvåmålsskytt. Även vår andre forward Adam Johansson gjorde en bra match. Knallarna:ErikSvedberg 3, Isac Johansson 2, Adam Johansson 1 . Satta av Ronny Stensson Älekulla . Refererat av Lars K.
Posted on: Sun, 15 Sep 2013 18:31:40 +0000