UEFA Champions League Ook op speeldag 2 op het Europese toneel - TopicsExpress

UEFA Champions League Ook op speeldag 2 op het Europese toneel hebben weer enkele Belgen zich mogen tonen. Al was het gisteren niet meteen een succes. Manchester City - Bayern Munchen: 1-3 Daniel Van Buyten won dan wel, maar bleef 90 minuten op de bank. Aan de andere kant stond Vincent Kompany 90 minuten tussen de lijnen, maar hij kan de 1-3 niet verkomen. Shaktar Donetsk - Manchester United: 1-1 Marouane Fellaini speelde 67 minuten, toen werd hij vervangen door monument en recordhouder Ryan Giggs. Hij speelde zijn 145 CL-wedstrijd. Fellaini leverde wel de assist voor de 0-1 van Welbeck. Real Madrid - FC Copenhagen: 4-0 Igor Vetokele bleef op de bank bij de Denen, die kansloos onderuit gingen. Ronaldo scoorde dan wel twee keer, maar gisteren was het Di Maria boven in Bernabeu. Met twee goals een weergaloze assist (zie video) bood hij Ronaldo een doelpunt aan. RSC Anderlecht - Olympiakos: 0-3 Anderlecht speelde zeer sterk, maar het ontbrak hen aan geluk en frisheid voor doel. Mitrovic was ongelukkig in de afwerking, getuige zijn gemiste strafschop bij 0-1. De Grieken kregen drie kansen en scoorden dus drie keer. Lesje in efficiëntie voor Anderlecht.
Posted on: Thu, 03 Oct 2013 10:07:43 +0000