Valdermarsvik-Åbackarna 1-5 (0-5) Det räckte med en halvlek - TopicsExpress

Valdermarsvik-Åbackarna 1-5 (0-5) Det räckte med en halvlek för Åbackarna att spela hem den här matchen, man ledde efter 35 minuter med 5-0 och när sedan Viken får en utspelare utvisad i 44 min så trodde de flesta att det skulle rinna iväg. Men ett Åbackarna utan motivation och ett Valdermarsvik med kämpaglöd gör att Viken vinner andra halvlek med 1-0. Åbackarna var grymt effektiva i sina omställningar så länge de var intresserade. Saltängen-Syrianska 5-1 (1-0) Vad händer i Syrianska? Första halvlek är jämn, Syrianska skapar en hel del chanser och 1-0 till Saltängen är lite missvisande. I andra tar Saltängens tyngd och Syrianskas vilja över, och då är det bara ett lag på planen. Saltängen vinner välförtjänt. Vi hoppas Milad Toumas skada inte var allt för allvarlig och önskar honom tillbaka till plan så snart som möjligt. Dagsberg-Svärtinge 2-1 (1-0) I den 89 minuten gör Dagsberg sitt segermål från 30 meter. -En skön seger, vi möter ett krigargäng, men lyckas ändå ro hem 3 poäng säger Ilhan Sonar, som höjde lagets andra halvlek. - Vi står upp riktigt bra, grabbarna visar upp en härlig inställning trots att vi har flera nya i laget säger Svärtinges tränare Filip Nyström. Det small en hel del på plan och det borde renderat i minst ett rött kort vid ett par satsningar. Eneby-Skärblacka 2-0 (1-0) Vi äger matchen större delar och borde fått med minst en poäng säger blackas Mikael Pressfeldt. Vi gör ingen större match offensivt, defensiven är stark, skärblacka kändes ganska uddlösa. Matchen lever i onödan hela tiden säger Enebys assisterande Jan Heden. Torstorp-Hagahöjden 3-1 (1-1) Torstorps obesegrade svit hemma håller i sig. Efter 10 minuters spel och 0-1 på resultat tavlan, vaknar Torstorp till och sedan är det inget snack om vilket av lagen som skall åka hem med 3 poäng. Tyngden är det som avgör denna match, och nu pekar det mesta på att det blir ett 2 lags race i toppen av 4an. Skarphagen-ChileUnido 1-2 (0-1) Skarphagen har det fortfarande tungt, och tråkigt att de aldrig kan spela med ordinarie lag, tyvärr kommer här återigen en hedersam förlust mot ett spelande Chile som i och med denna 3 poängare får lite andrum till absoluta botten.
Posted on: Wed, 14 Aug 2013 07:09:20 +0000