WDS’19 en Pellè brengen ‘licht’ op mistig Ettens - TopicsExpress

WDS’19 en Pellè brengen ‘licht’ op mistig Ettens sportpark Rudy “Pellè” Beers, gefeliciteerd met je 29e verjaardag! En wat een speciale dag is het tot nu toe. Vroeg in de ochtend kreeg Pellè z’n eerste cadeautje van Tim. Pellè mocht zich uitleven met zijn favoriete bezigheid: laminaatvloeren uit het appartement van Tim beuken. Pellè deed eigenlijk maar wat, met brute kracht en veel inzet was hij binnen no time klaar met z’n klusje; dodelijk effectief! Het bleek een voorbode voor wat er later op de middag zou gebeuren. Een dodelijk efficiënt doelpuntenfestijn van de heer Beers op een voetbalveld. Om 12:55 trapten Internos en WDS’19 af, in een als vooraf bestempeld spannend voetbalwedstrijdje. WDS’19 startte de wedstrijd met Mathijs, Big Bert, Little Bert, Jeroentje, Sjef, Dijkie Wokpan, Piet, Raske, Reserve Renal “Jim”, Mies, Pellè en een gevulde dug-out vol met geblesseerden. Luuk was te laat, hij zat nog in zijn pyjama op de bank naar beertje Paddington te kijken, en zou pas 30-35 minuten na het fluitsignaal aansluiten. WDS’19 en Internos maakten er een hard, fair en leuk duel van. Met veel strijd schoot de wedstrijd al vrij snel in een hoge versnelling en viel er naast voetbal nog meer moois te zien op het veld van Internos. De dug-out kon al vrij snel een dikke 10 toekennen aan Rudy zijn uitgevoerde gestrekte draf op z’n voorvoetjes. De spelers op het veld werden er niet koud of warm van, en in een hoge versnelling bleef WDS’19 rustig combinerend het vijandelijk doel opzoeken. Het eerste doelpunt kwam al vrij snel op naam van spits Rudy. Een goede cornerbal werd hoog in het strafschopgebied getrapt, de keeper dook onder de bal door en een goed anticiperende Rudy kopte de bal loeihard door het midden van het doel. Nog geen 5 minuten later zag Luuk, eindelijk gearriveerd, een scorend Internos met een bijna identiek doelpunt. Een cornerbal werd diep en hoog in het strafschopgebied gebracht en alleen de gele shirtjes van Internos bleken naar de bal op te springen. De blauwtjes bleven jammerlijk genoeg met beide voetjes op de grond staan. Een vrijstaande Internos-speler kon zijn hoofd tegen de bal zetten en Mathijs verschalken. De 1-1 was jammerlijk. WDS’19 was beter, had vaker de bal en was ook gevaarlijker. Jim werd diep gestuurd, kapte z’n directe tegenstander uit en werd in het strafschopgebied gehaakt. Een terecht toegekende penalty werd gegeven en Pellè eiste de pingel op. Op de training blijft hij de keeper elke keer maar naar de verkeerde hoek sturen en ook dit keer faalde hij niet. Met een laag schuivertje stuurde hij de keeper de verkeerde hoek in en zorgde voor een 1-2 ruststand. Na de rust werden Ruby, Luuk, Sebas en Damen ingebracht voor Rudy, Dijkstal, Jim en Little Bert. Het niveau van de wedstrijd was iets minder, de strijdlust bleef onverminderd hoog. Ras was een voorbeeld in deze strijdlust door continu hard maar fair de duels in te gaan. Hij eiste ook weer een hoofdrol in zijn eigen komedie op, door er na 50 minuten voetbal achter te komen dat de scheenbeschermers ontbraken. Internos begon sterk, maar na 20 minuten in de tweede helft kantelde de wedstrijd in het voordeel van WDS’19. Een aantal goede kansen en mooie acties van Pieter betekende jammerlijk genoeg niet eem uitbreiding van de voorsprong. De verdediging en middenveld hielden goed stand en echt uitgespeelde kansen kreeg Internos gewoonweg niet, op een klein slippertje van Mathijs en een klustsituatie na. Het slippertje van Mathijs werd nog om zeep geholpen door een Internos speler en hij schoot jammerlijk van zo’n 20 meter naast een leeg doel. De klutssituatie leverde wel de onterechte gelijkmaker op. Net op het moment dat iedereen zich wederom met tegenzin had neergelegd met een gelijkspel en Luuk twee keer tevergeefs lekker door het middenveld en verdediging slalomde, bleek Rudy letterlijk en figuurlijk een punt te willen maken. Twee minuten voor het einde werd Rudy diep gestuurd en wist van een meter of 15 de keeper met een lichaamsbeweging al naar de grond te sturen voordat hij de bal richting doel schoot. Eenmaal de bal geschoten kon de 2-3 gevierd worden door het team wat dit seizoen al meerdere malen de punten in de laatste minuten liet liggen. Als kindjes zo blij vielen de spelers elkaar in de armen , werd er idioot hard geklapt en was het Ras die met een “hooi, hooi, hooi, hooi” als laatste de groupshug kwam versterken. In een mistig Etten Leur werden vandaag dus wel de punten gepakt tegen een sterke tegenstander in een goede wedstrijd, waar WDS’19 het de vorige wedstrijden jammerlijk liet liggen. De wedstrijd van vandaag laat opnieuw zien dat WDS’19 voor geen enkele andere ploeg in deze competitie onder doet. Met nog twee inhaalwedstrijden kan WDS’19 de aanval naar de top inzetten. Volgende week volgt Moerse Boys uit. In Zundert gaat WDS’19 een zware strijd tegemoet, maar bij een eventuele winst doet WDS’19 verschrikkelijk goede zaken. Kortom: Iedereen bedankt voor jullie inzet! Het was leuk om naar te kijken en de drie punten zijn meer dan verdiend. Dan rest mij niet meer dan het volgende te zeggen…………. Rudy…. Proost op je 29e en je 3 doelpunten! Volgende week weer 3 doelpunten en dan kan WDS’19 een mooi teamuitje tegemoet gaan met veel biertjes en ribjes.
Posted on: Sat, 16 Nov 2013 17:01:35 +0000

stbody" style="min-height:30px;">