Zvv Beringe 1 kan niet stunten tegen Koploper Sittardse Boys - TopicsExpress

Zvv Beringe 1 kan niet stunten tegen Koploper Sittardse Boys 1! ZvvB 1 begon sterk aan de wedstrijd en kwam er in de eerste 10 minuten enkele malen gevaarlijk uit. Tot echte grote kansen leiden dit niet, want de thuisploeg verdedigde goed. Na 10 minuten begon Sittardse Boys 1 de overhand te krijgen en scoorde de 1-0 door een simpele actie buitenom. Dit was een makkelijk weggegeven goal door een te late reactie in de verdediging. Hierna was ZvvB 1 even de kluts kwijt en toen de bal precies tussen 2 ZvvB-spelers inviel, kwam een speler van Sittardse Boys 1 ertussen en scoorde met een lichtvoetige beweging de 2-0. Het schot kwam ook als een verrassing voor keeper Guus, die hier geen antwoord op had. Vlak voor rust scoorde Sittardse Boys 1 ook nog de 3-0. In de rust was het advies voor ZvvB 1 duidelijk, namelijk iets oplettender verdedigen. Sittardse Boys 1 dacht er al te zijn en de coach hamerde in de rust dan ook op de 0 voor de thuisploeg. Geen tegendoelpunten was het doel voor Sittardse Boys 1 dus. Sittardse Boys 1 dacht in de tweede helft dat het klusje al geklaard was, maar niets bleek minder waar. Na een snelle counter via Bjorn, Marcel en Flip scoorde Marcel met een kopbal à la Cristiano Ronaldo afgelopen vrijdag tegen Zweden deed. Een kopbal op kniehoogte zorgde voor een 3-1 stand en de thuisploeg werd wat onrustig. In deze fase liet het publiek zich veelvuldig horen en de scheidsrechter hield de wedstrijd niet meer helemaal onder controle. Dit resulteerde in een makkelijk gegeven gele kaart voor Tim en 2 gele kaarten aan de kant van Sittardse Boys. ZvvB 1 liet zich echter niet van de wijs brengen, maar was niet in staat om de 4 tegen 2 situatie uit te spelen waardoor de stand 3-1 bleef. Toen Sittardse Boys 1 weer met 4 veldspelers stond viel snel de 4-1, weer door een makkelijke actie buitenom identiek aan de goal in de eerste helft. Weer dacht Sittardse Boys 1 er wel te zijn en dit bleek ook in het niet meer mee terugkomen van de aanvallend ingesteld spelers. Hierdoor counterde Jorni en Flip naar de 4-2. Dit gebeurde 5 minuten voor het einde en het was al duidelijk dat de thuisploeg de punten thuis zou houden. Door enkele discutabele beslissingen van de scheidsrechter werd de wedstrijd om de 10 seconde stilgelegd en kwam er niet meer echt vaart in het spel van beide kanten. Vlak voor tijd scoorde Sittardse Boys 1 nog een prachtig doelpunt door van 10 meter de bal vol in de kruising te schieten. De wedstrijd was op dat moment al gespeeld en de vijfde goal telde alleen voor de statistieken nog. Hier bleef het bij en het werd dus 5-2 voor de thuisploeg. Een wedstrijd in een moordend tempo. Over één week staan beide teams weer tegenover elkaar, alleen dan in Panningen. ZvvB hoopt dan dat er volgende week veel mensen komen kijken en dat ZvvB 1 weer zon partij kan geven. Met wat extra steun van het publiek zou een stunt tegen de koploper zeker niet onmogelijk zijn!!
Posted on: Tue, 19 Nov 2013 09:54:15 +0000