Dombås/Dovre-ØTI/RF 4-1 (2-0) Mål: Anders. Laget: Yasin, Erik, - TopicsExpress

Dombås/Dovre-ØTI/RF 4-1 (2-0) Mål: Anders. Laget: Yasin, Erik, Magnus. Johannes, Hamed, Marcus, Håvard, Rasmus, Joon Kristian, Even, Vemund, Johan, Anders. Vi fikk 10 minutter å varme opp på, kanskje i underkant av det og. Men vi kunne ikke reise tidligere, så måtte gjøre det beste ut av det. Dombås/Dovre tar ledelsen etter 22 min ved selvmål av Håvard, innlegg fra siden, som Håvard er først på. Og dessverre går i mål. 2-0 kommer 33 min, døm får føre ballen langt inn på vår halvdel uten at vi går i press, bare jogger ved siden av, og fra 18-19 meter skyter de over Yasin og i mål. Rett før pause får vi et korrekt straffespark i mot oss, men da gjør Yasin en fantastisk redning og holder oss inne i kampen. Det må også nevnes at Håvard bommer på åpent mål fra en halvmeter, skyter HØYT over. I andre omgang er vi kanskje litt mer med. Men vi slipper inn 3-0 etter cirka et kvarter og da er kampen så og si avgjort. Da kjører vi fram litt folk, spiller med 3 bak resten av kampen, som følge av det får vi et mål i mot på kontring, fin kontring av våre motstandere. Anders har sine sjanser i løpet av kampen, jobber og sliter, men sliter med å sette ballen i mål. Men til slutt kommer den, en vakker lobb i lengste kryss. Fint mål! Men det blir tap, og det er fortjent. De var bedre enn oss i det meste i dag.
Posted on: Tue, 17 Sep 2013 21:11:23 +0000