EENDRACHT ELENE – EENDRACHT HOUTEM Op de achtste speeldag stond - TopicsExpress

EENDRACHT ELENE – EENDRACHT HOUTEM Op de achtste speeldag stond er een onvervalste derby tegen Houtem op het programma. In het verleden stonden de wedstrijden tussen onze ploegen altijd garant voor spanning en doelpunten. Beide ploegen hadden de start niet gemist, we stonden broederlijk op een derde plaats, de weergoden waren ons gunstig gezind en er was veel volk opgedaagd, alle ingrediënten waren dus aanwezig om er een mooie voetbalnamiddag van te maken. De studieronde duurde relatief lang, in de beginfase werden geen risico’s genomen, daardoor vielen er geen doelrijpe kansen te noteren. Op de 18de minuut kwamen wij op voorsprong, Jeroen DP lanceerde Roy, onze flankaanvaller zette mooi voor, doelman Van Den Bossche kon de bal onvoldoende vasthouden, Kristof behield goed het overzicht en kopte binnen. Elene voelde zich gesterkt en trok op zoek naar een tweede doelpunt, Thomas kapte zijn bewaker uit, zijn voorzet ging voorlangs. Een bedrijvige Roy zette zich door op rechts, zijn schot zoefde over het doel. Diezelfde Roy werd van de sokken gelopen in de backlijn, de goed leidende Bart Tuytschaever wuifde het appel voor strafschop weg. Ruststand: 1-0 Elene ging in het begin van de tweede helft op zoek naar een verdubbeling van de voorsprong. Na een mooie aanval werd Roy afgezonderd voor de doelman, een verdediger kon in extremis in corner werken. Houtem herstelde het evenwicht zonder uitgespeelde kansen te creëren. In de 70ste minuut lukten we in ons opzet, na mooi voorbereidend werk van Roy versloeg Jordy de Houtemse doelman een tweede keer. Een kwartier voor tijd reageerde Jonas alert op een vrije trap van Sven Evrard. In het slot van de wedstrijd nam Vinnie alle twijfels weg met een derde Elense doelpunt. Eindstand: 3-0. Door het gelijkspel van Bonanza tegen Munkzwalm rukken we in het klassement verder op tot een mooie 2de plaats. Zondag maken wij de moeilijke verplaatsing naar Gavere-Asper. Onze beloften blijven een perfect parcours afleggen met 24 op 24! Op het veld van Houtem kwamen ze voor de eerste keer dit seizoen op achterstand, ze toonden hun weerbaarheid en wonnen de wedstrijd met 1-2. Camara nam beide doelpunten voor zijn rekening. Zaterdag staan de nummers 1 en 2 uit de rangschikking tegenover elkaar. Marnic Volgende wedstrijden: Zaterdag 26/10 : Gavere-Asper II – Eendracht Elene I Zondag 27/10: Gavere-Asper I – Eendracht Elene I
Posted on: Mon, 21 Oct 2013 17:51:54 +0000