Op zondag 6 Oktober moest de rood - zwarte brigade aantreden tegen - TopicsExpress

Op zondag 6 Oktober moest de rood - zwarte brigade aantreden tegen grote onbekende, Voorwaarts 2. Zonder Jurgen,William en Leon had Player / Manager Fred de beschikking over 14 man. Geen enkele Slikkerveer speler had in de lange carriere ooit tegen deze tegenstander gespeeld. Om 10.05 uur floot TV bekendheid Aad Neeskens voor de eerste keer op het goed bespeelbare 3e veld. Slikkerveer werd vanaf minuut 1 vastgezet,door de agressief (hierover later meer) jagende, en verzorgd voetbal spelende tegenstander, die een moorddadig hoog tempo hanteerden. De thuisploeg werd bijkans tureluurs gelopen en kansen voor de bezoekers bleven ook niet uit. Zo moest Slikkerveer doelman Stefan enkele malen handelend optreden, wat hem vandaag overigens voortreffelijk afging. Maar ook hij kon de openingstreffer niet voorkomen, een goede lange bal werd door de grote sterke spits met de borst gecontroleerd, en daarna diagonaal binnen gekegeld. Na 30 minuten ging de Rotterdamse storm enigszins liggen, en vanaf dat moment konden de rood hemden hun favoriete counterspelletje gaan spelen. Eerst scoorde Barry Hoogerbrugge de gelijkmaker uit een scrimmage na een corner. Niet veel later liep een aanval via Mike van Beem naar Ron Noorlander, welke Jan Simonis lanceerde, oog in oog met de keeper, produceerde hij een stiftbal, welke tergend langzaam de doellijn passeerde, en Slikkerveer boog zodoende in 4 minuten de achterstand om in een voorsprong. Die zelfde Jan Simonis zette Slikkerveer uit een vrijwel identieke situatie nog op 3-1, en vlak voor rust kopte Robin "Graziano" van Ee ( aka Captain Corner) een voorzet van Ed Stoffels tegen de touwen, en zo ging Slikkerveer enigszins geflateerd rusten met een 4-1 voorsprong. Dit zinde de bezoekers uit Rotterdam geenszins, hetgeen resulteerde in een opstootje in de eigen kleedkamer tijdens de rust. Nadat dit gesust was, werd de 2e helft aangevangen met Ronald Luyckx voor Ron Noorlander, en Robin van Tricht voor Robin van Ee. Fred spaarde zijn krachten nog even om evt als Pinchhitter in de slotfase in te vallen. De 2e helft werd door de bezoekers rustiger aangevangen als de eerste, en dit gaf Slikkerveer de gelegenheid rustig naar openingen te zoeken. Achterin ging de bal rustig rond tussen de zekere verdedigers Jacco, Mike, Barry en kilometer vreter Dennis Bothoff. Slikkerveer kreeg onder aanvallende impulsen van Ivo van der Sluis countermogelijkheden, en via een scherpe counter met strakke lage voorzet van Robin van Tricht werd de bal door een verdediger in eigen doel gegleden. De keeper van de bezoekers die de 2e helft mocht spelen had zowieso weinig geluk, een onderschepte bal van hem belandde bij Neville Schouten, die vanaf 35 meter de bal in het lege doel lepelde. Toen de keeper nog een strakke corner van Fred Vlasblom in eigen doel werkte werd hij bedankt voor bewezen diensten en gepromoveerd tot veldspeler. Kregen de bezoekers dan geen kansen meer?? Jawel, maar de afwerking was niet secuur genoeg, of de Slikkerveer doelman kreeg een hand of been tegen de bal. Na 80 minuten werd toch voor de statistieken nog de 7-2 gemaakt door de bezoekers, maar verder kwam t niet. Na 3 speelronden is Slikkerveer 5 de enige ploeg in de afdeling die nog geen puntverlies heeft geleden, en dit met de indrukwekkende cijfers van 14 voor en 4 tegen. Zondag 13 okt. As speelt Slikkerveer 5 de uitwedstrijd tegen Poortugaal 3. Deze ploeg heeft pas 1 punt verzameld maar mag zeker niet onderschat worden heeft het verleden geleerd. Aanvang 12.00 uur.
Posted on: Mon, 07 Oct 2013 09:25:07 +0000