To gange sejre til SSIK søndag eftermiddag Serie 6 holdet var - TopicsExpress

To gange sejre til SSIK søndag eftermiddag Serie 6 holdet var i Gjern Søndag eftermiddag hvor puljens bundprop skulle besejres. Med rygsækken pakket med selvtillid forud for opgøret, var stemningen i top da SSIK gik på banen til dagens opgør. Forventningen om at vi skulle ud og møde et par store klepperter ligesom sidst, var Gjern ikke helt enige i. Et ungt hold med masser af speed i støvlerne og stor vilje for at slå lærerne fra Silkeborg mødte i stedet op. Opstillingen til dagens kamp var. Rasmus Bredal Nicolai Ekman Anders Bæk Lasse Barasinski Søren Knudsen Simon Stensgaard Peter ( Bæks Svoger) Frank Semakula Morten (Sarangs Kollega) Martin Sarang Alexander Fangel Preben Bjørnsen Kenneth Johannesen Jesper Henriksen Kampen startede i et højt tempo. Spillet bølgede frem og tilbage imellem holdene og banens våde underlag gjorde at kampen blev præget af tacklinger fra begge hold. Chancer blev det til i begge ender, før en storspillende Frank knoklede sig fri i feltet hvorefter han blev tacklet bagfra. Straffe til SSIK! Anders Bæk var forud for kampen sat til at ordne paragrafferne og som sagt så gjort, 0-1 til SSIK. Efter scoringen fik SSIK bedre fat, 15 gode minutter blev fulgt af Peter med en kombination af driblinger og stor fysik kom igennem 3 Gjern spillere og med et skud der kunne få Ronald Koeman til at tabe underkæben, fik han tæsket bolden ind bag en sagesløs keeper. I anden halvleg var rollerne byttet om. Gjern pressede på med flere gode angreb og et par chancer til følge. Dette kulminere da Gjern i et værre klumpspil fik tilkæmpet sig straffespark. Måltavlen blev dog uændret da bolden blev skuppet forbi mål. Med 10 minutter igen kom fangel på tavlen, da han resolut afsluttede på en friløber 0-3 til SSIK. Flot kamp drenge Kampens spiller blev fortjent Peter med 5 stemmer.
Posted on: Sun, 20 Oct 2013 17:23:56 +0000